China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Het recente onderzoek brengt die zwaarlijvigheid, type - diabetes 2, en het risico van de hoge tieners van de bloeddrukverhoging van het voorbarige verouderen van bloedvat (vóór leeftijd 55 voor mannetjes en vóór leeftijd 65 voor wijfjes) naar voren.
De tieners met om het even welk van deze drie gezondheidsproblemen zullen eerder dikker, stijver bloed ontwikkelen schip-vooral van de halsslagader slagader-dan tienerjaren die deze voorwaarden niet hebben. De slagader van de halsslagader die, in de hals wordt gevestigd, brengt bloed aan de hersenen. Het dik maken van van de halsslagader wordt geassocieerd met verminderde bloedstroom, die tot hoger risico van cardiovasculaire gebeurtenissen zoals slag kan leiden.
De gepubliceerde bevindingen 6 Mei in de online versie van het Dagboek van de Amerikaanse Hartvereniging stellen een groter risico onder tienerjaren met zwaarlijvigheid, type - diabetes 2, of hoge bloeddruk van hartaanvallen en slagen later in het leven voor. Deze gebeurtenissen konden op een vroegere leeftijd voorkomen dan tienerjaren zonder risicofactoren. Deze nieuwe studie voegt aan het bewijsmateriaal van vroegere studies aantonen toe die dat de biologische processen die hartaanvallen voorafgaan en de hart- en vaatziekte in kinderjaren begint, hoewel zij over het algemeen geen symptomen veroorzaken of tot ziekte tot middenleeftijd of later leiden.
Vroeg was verouderen van bloedvat prominenter onder jongeren met type - diabetes 2 dan die met zwaarlijvigheid. Het risico calculeert voor versnelde vroege vasculair (bloedvat) in verouderend ook inbegrepen mannelijk geslacht en niet blanke race.
De studie door onderzoekers bij Universiteit van Minnesota, Universiteit van Cincinnati, en de Universiteit van de Staat van Louisiane vergde 141 tienerjaren met normaal gewicht, 156 met zwaarlijvigheid, en 151 tienerjaren met type - diabetes 2. De onderzoekers volgden de tienerjaren, de waarvan gemiddelde leeftijd ongeveer 18 was toen de studie, vijf jaar begon.
De onderzoekers bepaalden de slagadergezondheid van de halsslagader twee manieren. De eerste, niet-invasieve ultrasone klank, mat de dikte van de binnen twee lagen van het bloedvat. De snelheid van de tweede, impulsgolf, bepaalde slagaderdikte door te meten hoe het snelle bloed stroomt. De onderzoekers vergden zowel maatregelen aan het begin van de studie als vijf later jaar.
„Onze studie toont aan dat de langzame veranderingen in bloedvat dat tot de ontwikkeling van atherosclerose leidt vroeg in het leven,“ de bovengenoemde auteur Justin R. Ryder, Ph.D., een zwaarlijvigheidsdeskundige van de loodstudie bij Universiteit van de Medische School van Minnesota beginnen. De atherosclerose is het langzame die versmallen van de slagaders door een opbouw van vet, cholesterol en andere substanties worden veroorzaakt en met het natuurlijke het verouderen proces geassocieerd. Het verhoogt het risico van hartaanvallen, slagen en andere cardiovasculaire gebeurtenissen.
Ryder voegde toe dat de zwaarlijvigheid zo agressief zou moeten worden behandeld zoals type - diabetes 2 omdat het hetzelfde verhoogde risico voor het voorbarige verouderen van het bloedvat heeft, een voorloper aan hart- en vaatziekten in volwassenheid.
Als zwaarlijvigheid, type - diabetes 2 en de hoge systolische bloeddruk kunnen met voortdurende evaluatie en behandeling van deze voorwaarden worden verbeterd om risico te verminderen van het vasculaire verouderen. Maar eerst zouden deze voorwaarden door onderzoek moeten worden geïdentificeerd.
De hoogte en het gewicht, die voor body mass indexberekening en zwaarlijvigheidsonderzoek noodzakelijk zijn, worden uit routine gemeten tijdens het goed-kindphysicals van kinderen en van tieners. De 2017 aanbevelingen van de Preventieve de Dienstenwerkgroep van de V.S. (USPSTF) sporen gezondheidszorgvaklieden aan het schermadolescenten aan en verwijzen die met zwaarlijvigheid naar uitvoerige, intensieve gedragsacties door om verbeteringen van gewicht te bevorderen [zie Onderzoekstests voor Tienerjaren: Zwaarlijvigheid].
De Amerikaanse Diabetesvereniging adviseert dat de te zware kinderen van het Gezondheidszorgverlenersscherm voor diabetes die op zijn 10 jaar of bij het begin van puberteit beginnen als de kinderen twee of meer extra risicofactoren hebben, die een het vasten test van de bloedglucose, een hemoglobine A1c, of de mondelinge test van 2 uur van de glucosetolerantie gebruiken. Deze risicofactoren omvatten Native American, Afrikaanse Amerikaanse, Latino, Aziatische Amerikaan, of Vreedzaam Eilandbewonervoorgeslacht; het hebben van een dichte verwant met de ziekte; en hebbend voorwaarden of symptomen verbonden aan insulineweerstand. De symptomen van insulineweerstand omvatten hoge bloeddruk, ongezonde lipideniveaus, polycystic eierstoksyndroom, en het verdonkeren en het dik maken van de huid rond de hals, underarms, en huidvouwen [zie Onderzoekstests voor Kinderen: Diabetes en Onderzoekstests voor Tienerjaren: Diabetes].
De hoge bloeddruk voor tienerjaren wordt verschillend bepaald dan het in volwassenen is. In 2017, adviseerde de Amerikaanse Academie van Pediatrie vergelijkend de bloeddruk van een tiener bij lijsten die rekening houden met wat voor gezonde jongeren van dezelfde geslacht en hoogteklasse normaal is. Als een tiener bloeddruk hoger dan 90-95% van andere jongeren in hun leeftijd en hoogteklasse heeft, dan kunnen zij hoge bloeddruk hebben.
De onderzoekers besloten dat de studiebevindingen verder bewijs leveren om het belang van preventie en behandeling van zwaarlijvigheid, type - diabetes 2, en hoge bloeddruk in tienerjaren te steunen helpen het voorbarige verouderen van hun bloedvat vertragen of verhinderen.

Pub Time : 2020-08-03 18:51:39 >> News List