China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het stabiele van de de Testlezer van Igfbp -1 Snelle van de de Cassette Vaginale Afscheiding Certificaat van Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Alltest
Certificering:CE
Modelnummer:Fig.-502

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Wit Specimen: vaginale afscheiding
Formaat: Cassette Uitrustingsgrootte: 25t
Snijd af: / certificaat: CE

Het stabiele van de de Lezerscassette van de iGFBP -1 Snelle Test Certificaat van de Afscheidingsce Vaginale
 
Toepassing:
 
Insuline-als de groei factor-bindende proteïne 1 (ibp-1) als placental proteïne 12 (PP12) wordt bekend is een proteïne die in mensen door het IGFBP1-gen dat wordt gecodeerd. IGF-bindende proteïnen (IGFBPs) wordt verondersteld belangrijk om in de verordening van de foetale en bij pasgeborenen te zijn groei.
De insuline-Gelijkaardige groei factor-bindt eiwit 1 (iGFBP-1) snelle test (vaginale afscheiding) is een visueel geïnterpreteerd, kwalitatief immunochromatographic testapparaat voor opsporing van iGFBP-1 in vaginale afscheidingen tijdens zwangerschap, die een belangrijke eiwitteller van het vruchtwater in een vaginale steekproef is. De test is bedoeld voor professioneel gebruik helpen de breuk van foetale membranen (ROM) in zwangere vrouwen diagnostiseren.
 
Beschrijving:
 
Insuline-als de groei factor-bindende proteïne 1 (ibp-1) als placental proteïne 12 (PP12) wordt bekend is een proteïne die in mensen door het IGFBP1-gen dat wordt gecodeerd. IGF-bindende proteïnen (IGFBPs) wordt verondersteld belangrijk om in de verordening van de foetale en bij pasgeborenen te zijn groei. Wij rapporteerden eerder dat de profielen van IGFBPs in foetaal koordserum (FCS) van de groei/de metabolische status van het foetus afhankelijk waren. Het kan in cervicale afscheidingen van zwangere vrouwen met vroegtijdige baarmoedersamentrekkingen worden ontdekt, en of hun aanwezigheid een verhoogd risico van vroegtijdige levering voorspelt. De overvloed van insuline-als de groeifactor die eiwit-1 binden bij de moeder-foetale interface in streng preeclamptic zwangerschappen stelt voor dat de bindende proteïne aan de pathogenese van de ondiepe die placental invasie kan deelnemen in deze wanorde wordt waargenomen. De lage het doorgeven insuline-als groei factor-i en de opgeheven insuline-als de groeifactor die niveaus eiwit-1 binden kunnen tot de beperkte placental en daarom foetale groei bijdragen.
De iGFBP-1 Snelle Testcassette (Vaginale afscheiding) is een snelle test die kwalitatief de aanwezigheid van iGFBP-1 in vaginaal afscheidingsspecimen bij de gevoeligheid van 25ng/ml ontdekt.
 
Hoe te gebruiken?
Breng v3o3or gebruik testcassettes, specimens, buffer en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Remove de testcassette van zijn verzegelde zak, en plaatst het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Om een beste resultaat te verkrijgen, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
3.Insert de zwabber in de verdunde buis, roteert voor 20 keer. Dan druk de zwabber tegen de kant van de buis en druk de bodem van de buis aangezien de zwabber wordt teruggetrokken. Verwerp de zwabber.
4.Fit GLB op de buis. Verwijder het hoogste deel van GLB. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Voeg 3 volledige dalingen van oplossing (ong. 100 µL) goed aan het specimen (s) toe en begin dan de tijdopnemer.
5.Wait voor de gekleurde band om te verschijnen. Het resultaat zou met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
6.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.
Nota: Voor de de Lezersinstallatie van AllTestTM LF, verwijzen het opstarten en de volledige instructies naar de de Lezersgebruikershandleiding van AllTestTM LF. De exploitant moet de de Lezersgebruikershandleiding van AllTestTM LF voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.

 

Het stabiele van de de Testlezer van Igfbp -1 Snelle van de de Cassette Vaginale Afscheiding Certificaat van Ce

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


Resultaten door Alltest LF lezer worden gelezen die


Het resultaat van positief of negatief voor het binden van proteïne 1 (ibp-1) wordt bepaald door de lezer van Alltest LF.


Het resultaat zou kunnen worden uitgevoerd om uit te blinken.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)