China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Knokkelkoorts IgG/Snelle de Testuitrusting Één van IgM Ab het Bloed van de Stapdiagnose het Testen

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Iden-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:10cassette/box
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: WB/S/P
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: Geel certificaat: CE

 

Knokkelkoorts IgG/Snelle de Testuitrusting Één van IgM Ab het Bloed van de Stapdiagnose het Testen

 

 

Toepassingen:

 

De cassette van de Knokkelkoortsigg/igm Ab Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatieve op membraan-gebaseerde immunoassay voor de opsporing van Knokkelkoortsantilichamen in geheel bloed, serum, of plasma.

 

 

Beschrijving:  

 

De cassette van de Knokkelkoortsigg/igm Ab Snelle Test (Geheel Bloed/Serumplasma) is kwalitatieve op membraan-gebaseerde immunoassay voor de opsporing van Knokkelkoortsantilichamen in geheel bloed, serum, of plasma. Deze test bestaat uit twee componenten, een IgG-component en een IgM-component. In de IgG-component, is anti-menselijke IgG met een laag bedekt in IgG-het gebied van de testlijn. Tijdens het testen, reageert het specimen met Knokkelkoortsantigeen met een laag bedekte deeltjes in de testcassette. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met anti-menselijke IgG in IgG-het gebied van de testlijn. Als het specimen IgG-antilichamen aan Knokkelkoorts bevat, zal een rassenbarrière in IgG-het gebied van de testlijn verschijnen. In de IgM-component, is anti-menselijke IgM met een laag bedekt in IgM-het gebied van de testlijn. Tijdens het testen, reageert het specimen met antihuman IgM. De antilichamen van knokkelkoortsigm, als huidig in het specimen, reageert met antihuman IgM en de Knokkelkoorts antigeen-met een laag bedekte deeltjes in de testcassette, en dit complex wordt gevangen door anti-menselijke IgM, vormt een rassenbarrière in IgM-het gebied van de testlijn.

Daarom als het specimen de antilichamen van Knokkelkoortsigg bevat, zal een rassenbarrière in het gebied van de de testlijn van t IgG verschijnen. Als het specimen de antilichamen van Knokkelkoortsigm bevat, zal een rassenbarrière in IgM-het gebied van de testlijn verschijnen. Als het specimen Knokkelkoorts geen antilichamen bevat, zal geen rassenbarrière in één van beiden van de gebieden van de testlijn verschijnen, die op een negatief resultaat wijzen.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de de de het testcassette, specimen, buffer, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte.
· Voor Serum of Plasmaspecimens:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot de Vullingslijn (ongeveer 5 μl), en breng het specimen goed naar het specimen van de testcassette over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40ul) toe en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen.
Om micropipette te gebruiken: Pipet en verdeel 5 µl van specimen aan het specimen goed van de test
de cassette, voegt dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 µl) toe en begint de tijdopnemer.
· Voor Geheel Bloed (Venipuncture/Fingerstick) Specimens:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen over 1cm boven de Vullingslijn,
en breng 1 daling van geheel bloed (ongeveer 10 µl) goed naar het specimen van de testcassette over, dan voeg 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toe en begin de tijdopnemer.
Om micropipette te gebruiken: Pipet en verdeel 10 µl van geheel bloed aan het specimen goed van de test
de cassette, voegt dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 µl) toe en begint de tijdopnemer.

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het testresultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Knokkelkoorts IgG/Snelle de Testuitrusting Één van IgM Ab het Bloed van de Stapdiagnose het Testen

 

Knokkelkoorts IgG/Snelle de Testuitrusting Één van IgM Ab het Bloed van de Stapdiagnose het Testen

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN 


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


IgG en IgM-POSITIEF: * Drie lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en twee rassenbarrières zouden in IgG-het gebied van de testlijn en IgM-het gebied van de testlijn moeten verschijnen. De kleurenintensiteit van de lijnen moet niet aanpassen. Het resultaat is positief voor het vermelde eindstadium van IgG & van IgM antilichamen van primaire Knokkelkoortsbesmetting en vroeg stadium van secundaire Knokkelkoortsbesmetting.


IgGpositief: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een rassenbarrière verschijnt in IgG-het gebied van de testlijn. Het resultaat is positief voor Knokkelkoortsvirus specifiek-IgG en is waarschijnlijk indicatief van secundaire Knokkelkoortsbesmetting.
IgMpositief: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een rassenbarrière verschijnt in IgM-het gebied van de testlijn. Het resultaat is positief voor de antilichamen van specifiek-IgM van het Knokkelkoortsvirus en is indicatief van primaire Knokkelkoortsbesmetting.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de de testlijn van IgG en/of IgM-zal afhankelijk van de concentratie van Knokkelkoortsantilichamen in het specimen variëren. Daarom om het even welke schaduw van kleur in IgG en/of
Het de lijngebied zou van de IgMtest als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn. Geen lijn verschijnt in het gebied van de de testlijn van IgG en IgM-.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende buffervolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de procedure met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Iden-402 Cassette van de knokkelkoortsigg/igm de Snelle Test WB/S/P Cassette 10 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)