China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het geschikte Neutrophil gelatinase-geassocieerde Gebruik van lipocalin(ngal) door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Fiatest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-ngal-102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:20cassette/box
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Specimen: Bloed/Serum/Plasma Functie: hoge gevoeligheid, specificiteit, en geen dwarsreactiviteit
Formaat: Cassette opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 10-1500ng/mL Uitrustingsgrootte: 10T/25T

 

Een snelle test voor het meten van Neutrophil gelatinase-geassocieerde lipocalin (NGAL) in Urine met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing en Beschrijving:

 

 
Is Neutrophil gelatinase-geassocieerde die lipocalin (NGAL), ook als lipocalin-2 (LCN2) wordt bekend of oncogene 24p3, een proteïne die in mensen door het LCN2-gen wordt gecodeerd.
NGAL wordt geïmpliceerd in ingeboren immuniteit door ijzer te sekwestreren dat op zijn beurt de bacteriële groei beperkt. [4] het wordt uitgedrukt in neutrophils en in lage niveaus in de nier, de voorstanderklier, en epithelia van de en voedingsademhalingskanalen. NGAL wordt gebruikt als biomarker van nierverwonding.
In het geval van scherpe nierverwonding (AKI), wordt NGAL afgescheiden in hoge niveaus in het bloed en de urine binnen 2 uren na verwonding. Omdat NGAL bestand en kleine protease is, wordt de proteïne gemakkelijk afgescheiden en in de urine ontdekt. [8] NGAL-niveaus in patiënten met AKI zijn geassocieerd met de strengheid van hun prognose en gekund worden gebruikt aangezien een biomarker voor AKI NGAL ook als vroege diagnose voor procedures zoals chronische nierziekte, contrast kan worden gebruikt veroorzaakte nefropathie, en niertransplantatie.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten worden uitgevoerd.
Sta de test, de specimens en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „Standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Analysatorhaven op.
3. Pipette 75μL van urine in de bufferbuis, meng goed het specimen en de buffer.
4. Breng 75μL verdunde steekproef goed in de steekproef van de testcassette over.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Na 10 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op, klik „SNELLE TEST“, vul de testinformatie en klik onmiddellijk „NIEUWE TEST“. De analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NEWTEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch aftelprocedure 10 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
 
Het geschikte Neutrophil gelatinase-geassocieerde Gebruik van lipocalin(ngal) door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-ngal-102 N-gal Testcassette Urine 10-1500ng/mL 10T/25T
 
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)