China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het geschikte Neutrophil gelatinase-geassocieerde Gebruik van lipocalin(ngal) door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Fiatest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-ngal-102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:20cassette/box
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Specimen: Bloed/Serum/Plasma Functie: hoge gevoeligheid, specificiteit, en geen dwarsreactiviteit
Formaat: Cassette opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 10-1500ng/mL Uitrustingsgrootte: 10T/25T

Een snelle test voor het meten van neutrofiel gelatinase-geassocieerde lipocalin (NGAL) in urine met behulp van Fiatest TM fluorescentie Immunoassay Analyzer. Alleen voor professioneel in vitro diagnostisch gebruik.

Toepassing en beschrijving:

Neutrofiel gelatinase-geassocieerd lipocaline (NGAL), ook bekend als Lipocaline-2 (LCN2) of oncogen 24p3, is een eiwit dat bij mensen wordt gecodeerd door het LCN2-gen.
NGAL is betrokken bij aangeboren immuniteit door ijzer te sekwestreren dat op zijn beurt de groei van bacteriën beperkt. [4] Het wordt uitgedrukt in neutrofielen en in lage niveaus in de nier, prostaat en epithelia van de luchtwegen en spijsverteringskanalen. NGAL wordt gebruikt als een biomarker van nierbeschadiging.
In het geval van acuut nierletsel (AKI), wordt NGAL in hoge niveaus in het bloed en urine uitgescheiden binnen 2 uur na letsel. Omdat NGAL proteasebestendig en klein is, wordt het eiwit gemakkelijk uitgescheiden en gedetecteerd in de urine. [8] NGAL-waarden bij patiënten met AKI zijn in verband gebracht met de ernst van hun prognose en kunnen worden gebruikt als een biomarker voor AKI NGAL kan ook worden gebruikt als een vroege diagnose voor procedures zoals chronische nierziekte, door contrast geïnduceerde nefropathie en niertransplantatie.

Hoe te gebruiken?

Raadpleeg de bedieningshandleiding van Fiatest TM Fluorescence Immunoassay Analyzer voor de volledige instructies voor het gebruik van de test. De test moet worden uitgevoerd bij kamertemperatuur.
Laat de test, monsters en / of controles voorafgaand aan het testen op kamertemperatuur (15-30 ° C) komen.
1. Schakel de stroom van de analyser in. Selecteer vervolgens, afhankelijk van de behoefte, de modus "Standaardtest" of "Snelle test".
2. Verwijder de ID-kaart en plaats deze in de Analyzer-poort.
3. Pipetteer 75μL urine in de bufferbuis, meng het monster en de buffer goed.
4. Breng 75μL verdund monster over in de monsterholte van de testcassette.
5. Er zijn twee testmodi voor Fiatest TM Fluorescentie Immunoassay Analyzer, standaardtestmodus en snelle testmodus. Raadpleeg de gebruikershandleiding van Fiatest TM Fluorescence Immunoassay Analyzer voor meer informatie.
Modus "Snelle test": Plaats na 10 minuten monster toevoegen de testcassette in de analyser, klik op "SNELLE TEST", vul de testinformatie in en klik onmiddellijk op "NIEUWE TEST". De Analyzer geeft het testresultaat na enkele seconden automatisch.
Modus "standaardtest": plaats de testcassette onmiddellijk na het toevoegen van het monster in de analyser, klik op "STANDAARDTEST", vul de testinformatie in en klik tegelijkertijd op "NIEUWSTE", de analysator zal automatisch 10 minuten aftellen. Na het aftellen geeft de Analyzer het resultaat meteen.
Catalogus nummer Itemnaam Monster Testbereik KIT maat
FI-NGAL-102 N-GAL testcassette Urine 10-1500ng / mL 10T / 25T

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)