China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Onderzoekend Één Stap Snelle Test voor Semi - de Kwantitatieve Cassette van de Opsporingsalcohol

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
Opslag: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

Snelle de test van het staponderzoek voor de semi-kwantitatieve opsporing van verklaard Alcoholce

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle Cassette van de Urinealcohol is een snelle, hoogst gevoelige methode om de aanwezigheid van alcohol in urine te ontdekken en een benadering van de relatieve concentratie van de bloedalcohol te verstrekken.

Deze test verstrekt het inleidend slechts scherm. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welk resultaat van het testscherm moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve schermen worden vermeld.

 

Beschrijving: 

 

Tweederden van al alcohol van de volwassenendrank. ¹ de concentratie van de bloedalcohol waarbij een persoon geschaad wordt is veranderlijke afhankelijk van het individu. Elk individu heeft specifieke parameters die het niveau van stoornis zoals grootte, gewicht, eetgewoonten en alcoholtolerantie beïnvloeden.  De ongepaste consumptie van alcohol kan een bijdragende factor zijn aan vele ongevallen, verwondingen, en medische voorwaarden.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta toe cassette pouched aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.

  1. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen tien minuten. Neem het reactieve stootkussen op het centrale venster van de cassette waar. Als het reactiestootkussen een blauwe kleur alvorens urinesteekproef heeft toe te passen, niet gebruikt.
  2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ongeveer 120ul) goed naar het specimen van de cassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
  3. De resultaten binnen 3-5 te lezen minuten. Vergelijk de kleur van het de reactiestootkussen en norm dan colokaart om de relatieve concentratie van de bloedalcohol te bepalen.

Onderzoekend Één Stap Snelle Test voor Semi - de Kwantitatieve Cassette van de Opsporingsalcohol

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief: De snelle Cassette van de Urinealcohol zal een kleurenverandering in aanwezigheid van urinealcohol veroorzaken. De kleur zal zich van lichtblauwe kleur bij 0,02% relatieve concentratie van de bloedalcohol aan een donkerblauwe kleur dichtbij 0,30% relatieve concentratie van de bloedalcohol uitstrekken. De kleurenstootkussens worden verstrekt binnen dit gamma om een benadering van de relatieve concentratie van de bloedalcohol toe te staan. De test kan kleuren veroorzaken die om tussen aangrenzende kleurenstootkussens schijnen te zijn.

 

NOTA: De snelle Cassette van de Urinealcohol is zeer gevoelig voor de aanwezigheid van alcohol. Een blauwe kleur die lichter is dan het 0,02% kleurenstootkussen zou moeten worden geïnterpreteerd zoals zijnd positief aan de aanwezigheid van alcohol in urine maar minder dan 0,02% relatieve bloedalcohol.

 

Verbied: Wanneer de Snelle Cassette van de Urinealcohol geen kleurenverandering toont zou dit als negatief resultaat erop wijzen moeten worden geïnterpreteerd die dat de alcohol niet is ontdekt.

 

Ongeldig: Als het kleurenstootkussen een blauwe kleur alvorens urinesteekproef heeft toe te passen, gebruikt niet de test.

NOTA: Een resultaat waar de buitenranden van het kleurenstootkussen een lichte kleur veroorzaakt maar de meerderheid van het stootkussen blijft kleurloos de test zou moeten worden herhaald om volledige verzadiging van het stootkussen met urine te verzekeren. De test is niet opnieuw te gebruiken. 

 

 

KWALITEITSCONTROLE

  1.  De snelle Cassette van de Urinealcohol is hoogst gevoelig voor de aanwezigheid van alcohol. De alcoholdampen in de lucht worden soms ontdekt door de Snelle Cassette van de Urinealcohol. De alcoholdampen zijn aanwezig in vele instellingen en huizen.  De alcohol is een component in vele huishoudenproducten zoals ontsmettingsmiddel, reukverdrijvers, parfums, en glasreinigingsmachines.  Als de aanwezigheid van alcoholdampen wordt verdacht die, zou de test op een gebied moeten worden uitgevoerd vrij wordt gekend om van dampen te zijn.
  2. De opname of het algemene gebruik van medicijnen en producten die over de toonbank alcohol bevatten kan positieve resultaten veroorzaken.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)