China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Prostate Specifieke Gebruik van de de Diagnostische testuitrusting van Antigeen(psa) door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysator in serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Novatrend
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-psa-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T Test bereik: 2~100 ng/mL
opslagruimte: 2-30℃ certificaat: CE

Een snelle test voor het meten van Prostate Specifiek Antigeen (PSA) in geheel bloed /serum /plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing:

 

De Prostate Specifieke de Testcassette van Antigeen(psa) (Serum/Plasma) is gebaseerd bij Fluorescentieimmunoassay voor de kwantitatieve opsporing van Prostate Specifiek Antigeen in serum of plasma.

 

Beschrijving:

 

Prostate specifieke antigeen (PSA) wordt geproduceerd door prostate ingeboren en endothelial cellen. Het is één enkele kettingsglycoproteïne met een molecuulgewicht benaderende 34 kDa.1 PSA bestaat in drie belangrijke vormen die in het serum doorgeven. Deze vormen zijn vrije PSA, PSA verbindend die aan α1 – Antichymotrypsin (psa-HANDELING) en PSA met α2-macroglobuline (psa-MG) wordt gecompliceerd is .PSA ontdekt in diverse weefsels van het mannelijke urogenitale systeem maar slechts scheiden prostate ingeboren en endothelial cellen het af. Het PSA niveau in serum van gezonde mensen is tussen 0,1 ng/mL en 2,6 ng/mL. Het kan in kwaadaardige voorwaarden zoals prostate kanker, en in goedaardige voorwaarde zoals goedaardig prostaathyperplasia en prostatitis worden opgeheven. Een PSA niveau van 4 aan 10ng/ml wordt overwogen om in de „grijs-streek“ te zijn en de niveaus boven 10ng/ml zijn hoogst indicatief van kanker. De patiënten met PSA waarden tussen 4-10ng/ml zouden verdere analyse van de voorstanderklier door biopsie moeten ondergaan.
De prostate specifieke antigeentest is het meeste waardevolle instrument beschikbaar voor de diagnose van vroege prostate kanker. Vele studies hebben bevestigd dat de aanwezigheid van PSA de nuttigste en zinvolle die tumorteller voor prostate kanker en prostate besmetting van Goedaardige Prostaathyperplasia (BPH) wordt gekend is.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten zijn.
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) te bereiken
voorafgaand aan het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, uitgezochte „Standaardtest“ of
„Snelle test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Groef van het Analysatoridentiteitskaart op.
3. Pipet 20 μL van serum of plasma in de bufferbuis, mengt goed het specimen en de buffer.
4. Pipet 75 μL verdunde steekproef goed in de steekproef van de cassette. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Na 15 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op klikken „SNELLE TEST“, vullen de testinformatie en onmiddellijk klikken „NIEUWE TEST“. De analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik tegelijkertijd „NIEUWE TEST“. De analysator zal automatisch aftelprocedure 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
Prostate Specifieke Gebruik van de de Diagnostische testuitrusting van Antigeen(psa) door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysator in serum /plasma
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
Resultaten door NovatrendTM Fluorescentieimmunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor PSA berekend=wordt= door NovatrendTM Fluorescentieimmunoassay Analysator en zal wordt getoond op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator.
De lineariteitwaaier van NovatrendTM PSA is 2-100 ng/ml.
Verwijzingswaaier: < 4ng/ml.
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-psa-302 PSA Testcassette S/P 2~100 ng/mL 10T/25T

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)