China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Semi AllTest - Kwantitatief Bepalings Vaginaal pH Snel Testcomité ivph-504

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:deelvenster

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: deelvenster Specimen: Vaginale Lossing
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

 

Semi AllTest - Kwantitatief Bepalings Vaginaal pH Snel Testcomité ivph-504

 

 

 

Toepassingen: 

 

Het vaginale pH Snelle Testcomité (Vaginale Zwabber) is een snelle droge chemische methode voor de kwalitatieve opsporing van pH in vrouwelijke vaginale zwabberspecimens aan hulp in de diagnose van bacteriële vaginosis

 

 

Beschrijving: 

     

De vaginale besmettingen zijn vrij gemeenschappelijk en vaak een terugkomend probleem onder vrouwen van alle leeftijdsgroepen. Een aanwijzing van abnormale zuurheid van de vaginale lossing kan helpen evalueren of de vaginale die symptomen waarschijnlijk door een besmetting worden veroorzaakt zijn die opvolgende met een beroepsbeoefenaar kan vereisen.

Een zuurrijke vaginale pH waarde van 3,8 tot 4,5 is een basiseis ten aanzien van het optimale functioneren van het eigen systeem van het lichaam om de vagina te beschermen. Dit systeem kan kolonisatie door pathogene kiemen en het voorkomen van vaginale besmettingen effectief vermijden.

Onder de invloed van lactobacteriën, degradeert het glycogeen van het hogere vaginale epithelium wordt vrijgegeven om de suikerglucose en toen het melkzuur te vormen dat. Dit resulteert in een zuur milieu die zich in de vagina, met een pH waarde vormen die gewoonlijk 3,8 tot 4,5 is. Dit zuurrijke vaginale milieu vormt doeltreffende bescherming tegen besmettingen, omdat de overgrote meerderheid van bacteriën die ziekte veroorzaken niet in dergelijke omstandigheden kan bloeien.

Sommige vaginale die besmettingen worden gekend om met abnormale vaginale zuurheid worden geassocieerd hebben geen non-prescription behandelingen, en moeten door een beroepsbeoefenaar worden behandeld. Sommige gevallen van abnormale lossing met abnormale zuurheid kunnen door een combinatie besmettingen worden veroorzaakt.

De vaginale besmettingen kunnen voor zwangere vrouwen voor de moeder en haar foetus zeer gewaagd en gevaarlijk zijn, dus zouden de symptomen en de resultaten altijd met een beroepsbeoefenaar moeten worden besproken.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, de reagentia, het zwabberspecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan te bereiken het testen.

1 verwijder het testpaneel uit de verbindingszak en gebruik het binnen één uur. Het beste resultaat zal worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.

2 plaats het testpaneel op een schoon en saldobureau of neem het door uw vrije hand.

3 pas het hoofd van zwabber op PH gebied van het testpaneel voor toe minstens 5 keer, maken zekere genoeg afscheiding wordt toegepast op het pH gebied van het testpaneel.

4 lees. het resultaat onmiddellijk terwijl de metingsstreek nog nat is. Vergelijk de kleur in de pH metingsstreek met de kleurenscala op de foliezak en neem nota van de waarde op de kleurenscala die aan de kleur op de proefbank dichtst is. Na evaluatie, doe het gebruikte paneel en de zwabber weg.Semi AllTest - Kwantitatief Bepalings Vaginaal pH Snel Testcomité ivph-504

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

NORMALE WAAIER: De vaginale pH niveaus in waaier 3.8-4.4 zijn binnen de normale waaier. De kleur van indicator is geelachtig.

ABNORMALE WAAIER: De vaginale pH niveaus meer dan 4,4 zijn buiten de normale/gezonde waaier. De kleur van de indicator is donkerder en wordt een bruin-groen-blauwe schaduw

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)