China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Snelle de Testcassette van EBV VCA en van EBNA IgG Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma)

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Iecng-425

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: WB/S/P
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: blauwe certificaat: CE

 
 

Een snelle test voor een kwalitatieve opsporing van IgG anitbodies tegen Viraal Capsid-Antigeen (VCA) en EB Kernantigeen (EBNA) van virus epstein-Barr in menselijk geheel bloed, serum of plasma. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle de Testcassette van EBV VCA en van EBNA IgG Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van IgG-antilichamen tegen VCA en EBNA van virus epstein-Barr in menselijk geheel bloed, serum, of plasma.

 

 

Beschrijving: 

     

   

Epstein-Barr het Virus (EBV) is een alomtegenwoordig menselijk virus dat besmettelijke klierkoorts (IM), een zelf beperkende lymphoproliferative ziekte 1 veroorzaakt. Door volwassenheid is vrijwel iedereen besmet met en ontwikkeld immuniteit aan het virus. In onderontwikkelde landen, vindt de seroconversie aan het virus in vroege kinderjaren plaats en is gewoonlijk niet-symptomatische 2. In meer rijke landen, worden de primaire EBV-besmettingen vaak vertraagd tot adolescentie of recenter, en manifest als IM in ongeveer 50% van deze leeftijdsgroep 3-5. Na seroconversie, of symptomatisch of niet, EBV een chronische, latente besmetting in B-lymfocyten vestigt die waarschijnlijk het leven 6 duurt. EBV herhaling in oropharyngeal epitheliaale cellen en is aanwezig in het speeksel van de meeste patiënten met IM 7. Bovendien wierp 10-20% van gezonde personen die EBV-antilichamenpositief zijn het virus in hun mondelinge afscheidingen 6-8 af. De reactivering van de latente virale dragerstaat, zoals die door verhoogde tarieven die van virus blijk van wordt gegeven van, wordt verbeterd door immunosuppression, zwangerschap, ondervoeding, of ziekte 8,9 afwerpen. De chronische EBV-latent of actieve besmettingen, hetzij worden zelden geassocieerd met ziekte. Nochtans, is EBV betrokken op zijn minst als bijdragende factor bij de etiologie van nasopharyngeal carcinoom, lymphoma van Burkitt, en lymphomas bij immunodeficiënte patiënten 4,8.
De test Paul-Bunnell-Davidsohn voor heterophile antilichaam is hoogst specifiek voor IM 10. Nochtans, ontwikkelen 10-15% van volwassenen en de hogere percentages kinderen en zuigelingen met primaire EBV-besmettingen geen heterophile antilichamen 11. Er is een behoefte aan EBV-Specifieke serologische tests om primaire EBV-besmettingen te onderscheiden die heterophile negatief zijn, van klierkoorts-als die ziekten door andere agenten worden veroorzaakt zoals
cytomegalovirus, adenovirus, en Toxoplasmagondii 4. De antilichamentiters aan specifieke EBV-antigenen correleren met verschillende stadia van IM 4,10-12. Zowel bereiken de antilichamen van IgM als IgG-aan het virale capsidantigeen (VCA) drie tot vier weken na primaire EBV-besmetting een hoogtepunt. De IgM anti-VCA antilichamen dalen snel en zijn gewoonlijk niet op te sporen na 12 weken. De titers van het IgG anti-VCA antilichaam dalen langzaam na het een hoogtepunt bereiken maar duren voor onbepaalde tijd. De antilichamen aan het kernantigeen van EBV (EBNA) ontwikkelen zich van één maand aan zes maanden na besmetting en, zoals antilichamen anti-VCA, duren voor onbepaalde tijd voort 11,12. De antilichamen aan EBNA wijzen erop dat de besmetting geen recente 11 was. De vroege antigenen (EA) van EBV bestaan uit twee componenten; diffuus (d), en beperkt (r). De termijnen D en R vormen een weerspiegeling van de verschillende die patronen van het immunofluorescent bevlekken door twee componenten 13,14 worden tentoongesteld. De antilichamen aan EA verschijnen vluchtig maximaal drie maanden tijdens de scherpe fase van IM in 85% van patiënten 15,16. De antilichamenreactie op EA in IM patiënten is gewoonlijk aan de component van D, terwijl de stille seroconversie aan EBV in kinderen antilichamen aan r-component 5,11 produceert. Een definitieve diagnose van primaire EBV-besmetting kan met 95% van scherpe die faseserums worden gemaakt op de opsporing van antilichamen aan VCA, EBNA, en EA 12 worden gebaseerd. De snelle de Testcassette van EBV VCA en van EBNA IgG Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een snelle test die een combinatie het antigeen van EBV VCA of van EBNA antigeen met een laag bedekte gekleurde deeltjes voor de opsporing van IgG-antilichamen aan VCA of EBNA van virus epstein-Barr in menselijk geheel bloed, serum, of plasma gebruikt.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

AANWIJZINGEN VOOR 
Sta de de de het testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen 1 uur.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen over 1cm boven het hogere eind van de pijp zoals aangetoond in illustratie, breng 1 daling van het serum/het plasma (ongeveer 10μl) of 2 dalingen van het gehele bloed (ongeveer 20μl) goed naar elk specimen (s) van de testcassette over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μl) goed aan elk specimen toe en begin de tijdopnemer. Zie
hieronder illustratie.
Om micropipette te gebruiken: De pipet en verdeel10μl van serum/plasma of 20μl van geheel bloed aan elk specimen goed (s) van de testcassette, voegen dan 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μl) goed aan elk specimen toe en beginnen de tijdopnemer. Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

 

Snelle de Testcassette van EBV VCA en van EBNA IgG Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma)

 


INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van EBV VCA IgG of EBNA IgG huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt binnen
het testgebied (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)