China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Ce verklaarde specifieke 6 - Monoacetylmorphine/6 - MAM Één Snel de Testcassette/Peilstok/Comité van de Stapdrug

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, FDA 510K
Modelnummer:peilstok/cassette/paneel

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:50T/Kit, 40T/kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Peilstok, Cassette, Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 50T/Kit, 40T/kit Snijd af: 10 ng/mL
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van mono-aceto-morfine 6 in menselijk verklaard urinece

 

 

Toepassingen: 

 

De cassette 6 van de mono-aceto-morfine (6-MAM) Snelle Test is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van mono-aceto-morfine 6 in menselijke urine bij de afgesneden concentratie van 10ng/ml. Deze test zal andere samenstellingen, alstublieft ontdekken naar Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend, analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

 

Beschrijving: 

 

6-Monoacetylmorphine (6-MAM) of acetylmorphine 6 (6-AM) is één van drie actieve metabolites van heroïne (diacetylmorphine), anderen die morfine en veel minder actieve 3-monoacetylmorphine (3-MAM) zijn. 6-MAM wordt snel gecreeerd van heroïne in het lichaam, en dan of wordt gemetaboliseerd in morfine of in de urine afgescheiden. 6-MAM blijft in de urine voor neen meer dan 24 uren. Zo moet een urinespecimen spoedig na het laatste heroïnegebruik worden verzameld, maar de aanwezigheid van 6-MAM waarborgt dat de heroïne in feite zo onlangs zoals binnen de laatste dag werd gebruikt. 6-MAM wordt natuurlijk gevonden in de hersenen, maar in dergelijke kleine hoeveelheden dat de opsporing van deze samenstelling in urine waarborgt vrijwel dat de heroïne onlangs is verbruikt.

De 6-MAM Snelle Testcassette is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van 6-MAM in urine selectief te ontdekken. De 6-MAM Snelle Testcassette levert een positief resultaat op wanneer de Morfine in urine 10ng/ml bereikt. Dit is het voorgestelde onderzoeken afgesneden voor positieve specimens die door het Substantiemisbruik en het Geestelijke Gezondheidsdienstenbeleid (SAMHSA, de V.S.) worden geplaatst.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Ce verklaarde specifieke 6 - Monoacetylmorphine/6 - MAM Één Snel de Testcassette/Peilstok/Comité van de Stapdrug

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen onder, maar raak niet het plastic apparaat.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. De resultaten kunnen tot 1 uur na testinitiatie stabiel zijn.

Ce verklaarde specifieke 6 - Monoacetylmorphine/6 - MAM Één Snel de Testcassette/Peilstok/Comité van de Stapdrug

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Ce verklaarde specifieke 6 - Monoacetylmorphine/6 - MAM Één Snel de Testcassette/Peilstok/Comité van de Stapdrug

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de concentratie 6-MAM onder het opspoorbare scheidingsniveau is.

*NOTE: De schaduw van kleur in het testgebied (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het testgebied (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de concentratie 6-MAM boven het opspoorbare scheidingsniveau is.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe teststrook. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de teststrook onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
DMA-102 6-Monoacetylmorphine (6-MAM) Snelle Testcassette Urine Cassette 40 T 10 ng/mL* Ce
DMA-114 6-Monoacetylmorphine (6-MAM) Snel Testcomité Urine Comité 40 T Ce
DMA-101 6-Monoacetylmorphine (6-MAM) Snelle Testpeilstok Urine Peilstok 50 T Ce

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)