China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Snelle de Testcassette van IgG Combo van de AllTesttoorts van de de Plankenmaanden Tijd van ITOG -445 24

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:ISO13485
Modelnummer:cassette (itog-345/itog-445)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma (itog-445) serum, plasma (itog-345)
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

 

Snelle de Testcassette van IgG Combo van de AllTesttoorts 24 van de Plankenmaanden Tijd

 

 

Toepassingen:

 

Is de Snelle de Testcassette van toortsigg Combo snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van IgG-antilichamen aan Toxoplasmagondii (Toxo), Rode hondvirus (Rode hond), Cytomegalovirus (CMV), en Herpes simplexvirus 1/2 (HSV 1/2) in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van Toorts.

 

 

Beschrijving:

 

De toorts is een acroniem voor een groep infectieziekten die, terwijl het besmetten van de zwangere vrouwen, geboortetekorten in hun newborns.1-Toortstribunes voor 4 verschillende besmettingen kan veroorzaken die de zwangere vrouwen en het foetus, de pasgeboren kinderen met inbegrip van geboortetekorten en vaak het leiden tot abortus kunnen ongunstig beïnvloeden. De vier besmettingen zijn Toxomplasma-gondii (a-spirochete), Rode hond (Virus), CMV – Cytomegalovirus (Virus), HSV 1/2 – Herpes Simplexvirus 1 en/of 2 (Virus). De besmettingen veroorzaken, eventueel, gewoonlijk weinig symptomen in de zwangere vrouw, maar stellen grotere risico's van ernstige geboortetekorten voor pasgeborenen. De besmettingen door Toorts – Toxoplasma, Rode hondvirus, Cytomegalo-Virus (CMV) worden veroorzaakt en Herpes Simplexvirus (HSV) – is de belangrijkste oorzaak van BOH (Slechte Obstetrische Geschiedenis die). 2 de risico's zijn streng, als de moeder de besmetting in de eerste trimester krijgt aangezien de organen van de baby om zich in dit stadium beginnen te vormen. De algemene symptomen omvatten voorbarige geboorte, de groeivertraging, neurologische abnormaliteiten, en schade van het oog, de lever, het hart en het oor evenals beenletsels. De microcefalie, hydrocephaly, de beslagleggingen en de psychomotorische vertraging begeleiden deze misvormingen.

De snelle de Testcassette van Toortsigg Combo (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van IgG-antilichamen aan Toxo, Rode hond, CMV, en HSV 1/2 in geheel bloed, serum of plasmaspecimens.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  • Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
  • Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot de Vullingslijn zoals aangetoond in hieronder illustratie (ongeveer 10μl). Breng het specimen goed naar het elke specimen over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μl) toe en begin de tijdopnemer. Zie de hieronder illustratie.
  • Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.

 

Snelle de Testcassette van IgG Combo van de AllTesttoorts van de de Plankenmaanden Tijd van ITOG -445 24

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF:

Toxopositief: de rassenbarrières van *Two verschijnen in de sectie van „Toxo“. Één lijn zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

Rode hondpositief: de rassenbarrières van *Two verschijnen in de „Oneffenheids“ sectie. Één lijn zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

CMV Positief: de rassenbarrières van *Two verschijnen in de „CMV“ sectie. Één lijn zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

Het Positief van HSV 1/2: de rassenbarrières van *Two verschijnen in de sectie van „HSV 1/2“. Één lijn zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

*Note: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van IgG-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c) van elke sectie. Non-appearance van een zichtbare lijn in het gebied van de testlijn (t) van om het even welke sectie is indicatief van een negatief testresultaat voor die specifieke sectie, namelijk Toxo, Oneffenheid, CMV, en HSV 1/2.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt om in om het even welke sectie te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)