China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Professionele Druggebruik Snelle de Testcassette van de Testuitrusting α-PVP in Urine, verklaard Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:50T/Kit, 40T/kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Peilstok, Cassette, Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 50T/Kit, 40T/kit Snijd af: 1000 ng/mL
kleur: Wit certificaat: CE

 

Professionele Druggebruik Snelle de Testcassette van de Testuitrusting α-PVP in Urine, verklaard Ce

 

Toepassingen:

 

De α-PVP Snelle Testcassette (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van alpha--Pyrrolidinovalerophenone (α-PVP) in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 1000ng/mL.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of Vloeibare Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:

alpha--Pyrrolidinovalerophenone (ook als α-PVP wordt bekend, a-PVP, alpha--PVP, en Flakka) is een synthetische stimulanssubstantie van cathinone en pyrrolidine chemische classes.1 het middelgroot-geleefde cathinone-als stimulatie en disinhibition met een uitgesproken euforische „spoed“ component die wanneer beheerd veroorzaakt. α-PVP is chemisch gelijkaardig aan andere pyrrolidine samenstellingen zoals MDPV en aan andere die cathinonesamenstellingen in de khatstruik worden gevonden van oostelijk Afrika. Het komt over het algemeen in de vorm van of een kristallijn poeder of gekristalliseerde scherven dat de gebruikers kunnen opnemen om krachtige maar kortstondige euforische stimulansgevolgen te veroorzaken die met die van methamfetamine en cocaïne vergelijkbaar zijn toen of vaporized.2 insufflated

De α-PVP Snelle Testcassette (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van alpha--Pyrrolidinovalerophenone in urine selectief te ontdekken. De α-PVP Snelle Testcassette (Urine) levert een positief resultaat op wanneer alpha--Pyrrolidinovalerophenone in urine 1000ng/mL overschrijdt.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
  2. Plaats het testapparaat op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120 ml) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
  3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.Professionele Druggebruik Snelle de Testcassette van de Testuitrusting α-PVP in Urine, verklaard Ce

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

VERBIED: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de concentraties alpha--Pyrrolidinovalerophenone onder het opspoorbare niveau (1000ng/mL) zijn.

*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) zal variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

 

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de concentratie alpha--Pyrrolidinovalerophenone het opspoorbare niveau (1000ng/mL) overschrijdt.

 

ONGELDIG: De controlelijn (c) slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

KWALITEITSCONTROLE

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een rassenbarrière die in het controlegebied (c) verschijnt wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting; nochtans adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)