China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Kenmerkende testende sleutel voor beter het classificeren van en het beheren van het volledige spectrum van ziekte.

Het kenmerkende testen zou de spil kunnen zijn voor het ontwikkelen van precisiepreventie, therapeutiek, behandelingen, en voortekens in diabetes, volgens een internationaal consensusrapport.
Precisiediagnostiek in type 1 en type - diabetes 2 heeft heel wat vooruitgang, „geboekt maar in dit stadium blijft het theoretischer dan praktisch,“ Paul Franks, Doctoraat, een toevoegselprofessor op de School van Harvard Chan van Volksgezondheid, Boston, en de overeenkomstige auteur van dit rapport, vertelde CLN Stat.
De type 1diabetes zou in diabetessubtypes in de komende jaren kunnen worden opnieuw geclassificeerd. Nochtans, de „extra kenmerkende methodes zouden kunnen worden toegepast om de precisie van type 1 te verbeteren en diabetes 2 zonder reclassering,“ gezegd frankeert, die de genetische en moleculaire epidemiologieeenheid op Universitair de Diabetescentrum van Lund, Malmö, Zweden leidt.
De Amerikaanse de Precisiegeneeskunde van (ADA) van de Diabetesvereniging in Diabetesinitiatief gaf dit rapport in samenwerking met de Europese Vereniging voor de Studie van Diabetes, het eerste consensusdocument van belangrijke diabetesverenigingen vrij, zei Frank.
Het „concept de geneeskunde van de precisiediabetes wordt slechts enkel meerderjarig. Wij voorzien dat het rapport de springplank voor veel andere verwante initiatieven,“ toegevoegde Frank zal zijn.
De precisiediagnostiek op dit gebied ziet een aantal barrières en onderzoekhiaten onder ogen.
Momenteel, kan geen immuun-gebaseerde test type 1diabetes voldoende diagnostiseren. De werkers uit de gezondheidszorg zouden zich niet op testresultaten, klinische eigenschappen moeten baseren, of het vroegere overwicht afzonderlijk, de auteurs waarschuwde. Twee factoren zouden in het bepalen van etiologische subtypes kunnen bijwonen: de leeftijd waarin eerste eilandjeautoantibody, en type van antilichaam verschijnt. Hoewel het genetische risico en de genetische risicoscores (t1d-GRS) voor type 1diabetes reeds lang gevestigd zijn geweest, een „hoge t1d-GRS zal de lage positieve bevolking van de vooruitlopende waardeintern verpleegde patiënt waar het algemene overwicht van T1D laag is, zoals die oude >50-jaren hebben wanneer de diabetes wordt gediagnostiseerd,“ de verklaarde auteurs.
Een belangrijke beperking in een diagnose van type - diabetes 2 is dat het alle bekende oorzaken van chronische hyperglycemie uitsluit, gezegd frankeert. Een diagnose van type - diabetes 2 ook omvat geen meting van orgaan of de weefsel-specifieke tekorten veroorzakend de hyperglycemie. De precisiediagnostiek die helpt een mechanisme van actie aan diagnose toewijzen kon in therapeutische besluiten helpen, voegde hij toe.
„De categorieën die bij de clusteranalyse bij diagnose worden gebaseerd kunnen inzicht in waarschijnlijke vooruitgang, risico van complicaties, en behandelingsreactie“ van type verstrekken - diabetes 2, schreef de auteurs. Een beperking van deze benadering is zijn afhankelijkheid van een het vasten c-Peptide op het tijdstip van diagnose. De c-peptide analyses worden niet gebruikt uit routine in klinische praktijk en hun betrouwbaarheid varieert onder laboratoria. Biomarkers die wordt gebruikt om deze clusters te bepalen kan ook na verloop van tijd evolueren, beïnvloed door behandeling of de cursus van ziekte.
„Bovendien, vereisen de huidige benaderingen voor zich het groeperen binnen [type - diabetes 2] onophoudelijk dat verspreide gegevens worden gecategoriseerd, die typisch in verlies van macht resulteren. Aldus, brengen deze methodes geen goede vooruitlopende nauwkeurigheid, een belangrijke verwachting in precisiegeneeskunde op,“ nam nota van de auteurs.
Terwijl de dadelijk beschikbare klinische eigenschappen zoals geslacht, body mass index en HbA1c-resultaten helpen behandelingsreactie en vooruitgang van ziekte voorspellen, stellen zij ook het nadeel van na verloop van tijd het veranderen. Genetische gegevens voor type - diabetes 2 zou kunnen helpen de etiologische processen van verklaren ziekte-maar niet heeft de vooruitlopende nauwkeurigheid om huidige delineative methodes te vervangen.
De auteurs adviseerden extra studies helpen type 1 en 2 diabetessubtypes en de beste wegen aan behandeling bepalen.
„Vele het beloven biomarkers en benaderingen kunnen de precisie verbeteren waarmee de diabetes wordt gediagnostiseerd. Belangrijk, zal om het even welke nieuwe kenmerkende benadering met bestaande benaderingen moeten worden vergeleken en getoond nauwkeuriger en rendabeler om“ te zijn, gezegd frankeert. Er zou een nadruk niet alleen moeten zijn op het diagnostiseren van diabetes, maar ook de toewijzing van de waarschijnlijkheid van het ontwikkelen van micro en/of macrovascular complicaties.
„Concentreren slechts zich op glycaemia kan bijzonder nuttig waarschijnlijk niet voor betere preventie zijn en de behandeling,“ toegevoegd frankeert.

Pub Time : 2020-07-28 18:06:51 >> News List