China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
Kantoorgebouw

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken:ALLTEST
Aantal werknemers:450~500 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 80000000 - US$ 100000000
Opgericht Jaar:2009
Export pct:90% - 100%

Co. van HANGZHOU ALLTEST BIOTECH, leiden heeft een stevige stichting met eersteklas de industrieberoeps, hebben bewezend deskundigheid inzake innovatiebeheer met inbegrip van nieuwe inleidingen, zij het een product of zij het de industrie die procesontwikkelingen omzetten. Wij zijn getuige aan geweest evenals deel kernteams uitgemaakt die voor transformaties verantwoordelijk zijn geweest, die kritieke Snelle Tests van vandaag evenals POCT-zaken zijn.

 

Sommigen van hen omvatten de industrie-leidende systemen van de ontwerpcontrole die van innovatieve producten met hoogte - kwaliteit evenals bevestigingenprotocollen de oorzaak zijn die de kern van de stringente systemen van de kwaliteitsbeoordeling vormen.

 

Co. van HANGZHOU ALLTEST BIOTECH, Ltd is gecreeerd met de enige doelstelling om aan de bewaarders in de gezondheidszorgindustrie met belangrijke staak in POCT-zaken met inbegrip van snelle tests ten goede te komen.

 

Co. van HANGZHOU ALLTEST BIOTECH, Ltd is geëngageerd om Innovatieve Oplossingen met inbegrip van convergentie van snel test'-gemak met de macht van moderne dagelektronika te brengen, daardoor helpend de verwezenlijking van nieuwe technologische platforms evenals bedrijfsprocessen die het ware potentieel van samensmelting van technologie en handel met nieuwe mijlpalen in techno-commerciële sectoren van POCT-de industrie opent.

 

In een notedop, met Co. van HANGZHOU ALLTEST BIOTECH, kan Ltd, u „ontspannen en“ de zorgen van vandaag en morgen met betere oplossingen voor u verlaten dan vandaag beschikbare oplossingen.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :   Fabrieksreis   Kwaliteitscontrole