Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenInfectieziekte het Testen

Het ziekenhuis Één Staphiv 1,2 snelle Nauwkeurige testcassette 99%

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Het ziekenhuis Één Staphiv 1,2 snelle Nauwkeurige testcassette 99%

Hospital One Step HIV 1.2 rapid test cassette 99% Accurate
Hospital One Step HIV 1.2 rapid test cassette 99% Accurate Hospital One Step HIV 1.2 rapid test cassette 99% Accurate Hospital One Step HIV 1.2 rapid test cassette 99% Accurate Hospital One Step HIV 1.2 rapid test cassette 99% Accurate

Grote Afbeelding :  Het ziekenhuis Één Staphiv 1,2 snelle Nauwkeurige testcassette 99% Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Ihi-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: N / A
Prijs: negotiation
Verpakking Details: 40 T/Kits
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Strookcassette Specimen: geheel bloed, serum/plasma
Nauwkeurigheid: 99% Certificaat: CE, ISO 13485
Opslag: 2-30℃ plankentijd: 24months
Hoog licht:

hiv home testing kits

,

home drug test kits

Het ziekenhuis Één Staphiv de Uitrustingen99% Nauwkeurige HIV van de Huistest Teststrook/Cassette
Toepassingen:
Gebruikt voor de kwalitatieve vermoedelijke opsporing van antilichamen aan HIV in menselijke geheel bloed, serum, of plasmaspecimens. Deze uitrusting is bedoeld om als hulp in de diagnose van HIV besmetting in het Ziekenhuis, Klinisch laboratorium, artsenbureau en andere professionele organisaties worden gebruikt
Beschrijving:

HIV is de etiologische agent van Verworven Immuun Deficiëntiesyndroom (AIDS). Virion wordt omringd door een lipideenvelop die wordt afgeleid uit het membraan van de gastheercel. Verscheidene virale glycoproteïnen zijn op de envelop. Elk virus bevat twee exemplaren van positief-betekenis genomic RNAs. HIV 1 is geïsoleerd van patiënten met AIDS en op hulp betrekking hebbende complex, en van gezonde mensen met groot potentieelrisico om AIDS.1-HIV te ontwikkelen zijn 2 geïsoleerd van het Westen - de Afrikaanse AIDS-patiënten en van seropositieve niet-symptomatische HIV 1 van individuals.2 zowel als HIV 2 onthullen immune response.3-Opsporing van HIV antilichamen in serum, is het plasma de meest efficiënte en gemeenschappelijke manier om te bepalen of
het individu is blootgesteld aan HIV en aan het schermbloed en bloedproducten voor HIV.4 ondanks de verschillen in hun biologische kenmerken, tonen de serologische activiteiten en de genoomopeenvolgingen, HIV 1 en HIV 2 sterke antigenic dwars-reactivity.5, 6 Meeste kunnen HIV 2 positieve serums worden geïdentificeerd door HIV 1 te gebruiken gebaseerde serologische tests.
HIV 1,2 Snelle Testcassette (Serum/Plasma) is een snelle test de aanwezigheid van antilichaam aan HIV 1 en/of HIV 2 in serum of plasmaspecimen kwalitatief om te ontdekken. De test gebruikt latex verenigde en veelvoudige recombinante HIV proteïnen om antilichamen aan HIV 1,2 in serum of plasma selectief te ontdekken.

Hoe te gebruiken?

Voor ihi-302:

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur te bereiken
(15-30°C) voorafgaand aan het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25μL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40μL) toe, en begin de tijdopnemer, zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 
Het ziekenhuis Één Staphiv 1,2 snelle Nauwkeurige testcassette 99% 0
Voor ihi-401:
 
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Voor Serum of Plasmaspecimen: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25μL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toe, en begin de tijdopnemer, zie hieronder ilustration.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50uL) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder ilustration.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
●Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 50μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testpeilstok, dan 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder ilustration.
●Aan gebruik daalt het hangen: Sta 2 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ongeveer 50μL) om in het specimengebied van testpeilstok te vallen, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder ilustration.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat
 
Voor ihi-402:
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de Cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25 μL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toe, en begin de tijdopnemer, zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50 μL) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 50 μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
Aan gebruik daalt het hangen: Sta 2 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ongeveer 50 μL) om in het specimengebied van testcassette te vallen, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 
Het ziekenhuis Één Staphiv 1,2 snelle Nauwkeurige testcassette 99% 1
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van HIV antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testcassette onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.
 

 

Kat. Nr.

Productomschrijving

Specimen

Formaat

Kit Size

Snijd af

Status

Ihi-302

HIV 1,2 Snelle Testcassette

S/P

Cassette

40T

Zie Tussenvoegsel

Niet-Ce

Ihi-401

HIV 1,2 Snelle Testpeilstok

WB/S/P

Peilstok

50T

Zie Tussenvoegsel

Niet-Ce

Ihi-402

HIV 1,2 Snelle Testcassette

WB/S/P

Cassette

40T

Zie Tussenvoegsel

Niet-Ce

Ihi-402S

HIV 1,2 Snelle het Gebruiksuitrusting van Singue van de Testcassette

WB

Cassette

1T

Zie Tussenvoegsel

Niet-Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons