China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

H.Pylori van de de Cassette Zijstroom van de Antigeen de Snelle Test Analyses van Immunochromatographic

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE0123
Modelnummer:Ihp-602H

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:1T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Faecaliën
Uitrustingsgrootte: 1T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Plankentijd: 24 maanden certificaat: CE

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Helicobacter-pylori (H.pylori) antigenen in menselijke faecaliën. Voor zelf-test kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

 

Toepassingen:

 

De H.pylori-Cassette van de Antigeen Snelle Test (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van H.pyloriantigens in menselijke faecaliënspecimens aan hulp in de diagnose van H.pyloriinfection.

 

 

Beschrijving:

 

H.pylori is een kleine, spiraalvormig-gevormde bacterie die in de oppervlakte van de maag en de twaalfvingerdarm leeft. Het wordt betrokken bij de etiologie van een verscheidenheid van gastro-intestinale ziekten, met inbegrip van zweer van de twaalfvingerige darm en de maag, niet-zweerdyspepsie en actieve en chronische gastritis. 1,2zowel worden de invasieve als niet-invasieve methodes gebruikt om H.pyloriinfection in patiënten met symptomen van gastro-intestinale ziekte te diagnostiseren. De specimen-afhankelijke en dure invasieve kenmerkende methodes omvatten maag of van de twaalfvingerige darm die biopsie door urease (vermoedelijk) wordt gevolgd testen cultuur en, histologische te bevlekken. 3 een zeer gemeenschappelijke benadering van de diagnose van H.pyloriinfection is de serologische identificatie van specifieke antilichamen in besmette patiënten. De belangrijkste beperking van serologietest is het onvermogen om huidige en afgelopen besmettingen te onderscheiden. Het antilichaam kan in het serum aanwezig zijn van de patiënt lang na uitroeiing van de organismen. Het testen 4 van HpSA (H.-het Antigeen van de pylorikruk) bereikt populariteit voor diagnose van H.-pyloribesmetting en ook voor de controle van de doeltreffendheid van de behandeling van H.-pyloribesmetting. De studies hebben geconstateerd dat meer dan 90% van patiënten met de zweer van de twaalfvingerige darm en 80% van patiënten met maagzweer met H.pylori besmet zijn. 5

De H.pylori-Peilstok van de Antigeen Snelle Test (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van H.pyloriantigens in menselijke faecaliënspecimens, die resultaten in 10 minuten opleveren. De test gebruikt antilichamen specifiek voor H. pyloriantigens om H.pyloriantigens in menselijke faecaliënspecimens selectief te ontdekken.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Alvorens de test uit te voeren, moeten de kruksteekproeven na de hieronder instructie worden verzameld.
1. Was uw handen met zeep en spoeling met duidelijk water.
2. Om faecale specimens te verzamelen:
Het krukspecimen zou in het document van de krukinzameling of de schone inzamelingscontainers moeten worden verzameld. Gelieve te gebruiken het document van de krukinzameling, vermijdend verontreiniging van het specimen door voorzorgsmaatregelen te nemen dat het specimen of kant die van document specimen de bevatten niet in contact met enige het vervuilen bezwaar hebben met inbegrip van toiletreinigingsmachines komen.
3. Aan proces faecale specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling, toen willekeurig steek het los instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen. Hol niet het faecale specimen uit. De schroef en haalt krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schudt de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen.
4. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
5. Open GLB van de buis van de specimeninzameling en breek het uiteinde. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen goed van het gehaalde specimen naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s).
6. Lees resultaten 10 minuten. Lees geen resultaten na 20 minuten.

H.Pylori van de de Cassette Zijstroom van de Antigeen de Snelle Test Analyses van Immunochromatographic

H.Pylori van de de Cassette Zijstroom van de Antigeen de Snelle Test Analyses van Immunochromatographic

 

 

 

【BEPERKINGEN】
1. De H.pylori-Cassette van de Antigeentest (Faecaliën) is voor kenmerkend slechts gebruik in vitro. De test zou voor de opsporing van H.pylori-antigenen in faecaliën slechts specimens moeten worden gebruikt. Noch kan de kwantitatieve waarde noch het stijgingspercentage in H.pylori-antigenenconcentratie door deze kwalitatieve test worden bepaald.
2. De H.pylori-Cassette van de Antigeentest (zal Faecaliën) slechts op de aanwezigheid van H.pylori in het specimen wijzen en zou niet als enige criteria voor H.pylori moeten worden gebruikt om etiologische agent voor peptische of van de twaalfvingerige darm te zijn zweer.
3. Zoals met alle diagnostische tests, moeten alle resultaten samen met andere klinische informatie worden geïnterpreteerd beschikbaar aan de arts.
4. Als het testresultaat negatief is en de klinische symptomen voortduren, het extra wordt testen gebruikend andere klinische methodes geadviseerd. Een negatief resultaat sluit op elk ogenblik niet de mogelijkheid van H.pylori-besmetting uit.
5. Na bepaalde antibiotische behandelingen, kan de concentratie van H.pylori-antigenen aan de concentratie onder het minimumopsporingsniveau van de test verminderen. Daarom zou de diagnose voorzichtig tijdens antibiotische behandeling moeten worden gemaakt.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)