China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Betrouwbare IVD GHB Snelle Testcassette (Urine) met Ce-Certificatie dghb-102

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: 10 ng/mL
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Betrouwbare IVD GHB Snelle Testcassette (Urine) met Ce certificatie-DGHB-102

 

Toepassingen:

De snelle de Testcassette van GHB is een snelle biochemisch-gebaseerde analyse om de aanwezigheid van GHB in urine te ontdekken en een vermoedelijk resultaat op te leveren voor aanwezigheid van GHB in urine bij concentraties boven 10 ug/ml.
Deze test verstrekt een slechts voorlopig resultaat. Een specifiekere afwisselende chemische methode wordt geadviseerd. De gaschromatografie/de massaspectroscopie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welk testresultaat moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve schermen worden vermeld.

 

Beschrijving:

het γ-Hydroxybutyric zuur (GHB), die ook als hydroxybutanoic zuur 4 wordt bekend, is a natuurlijk - het voorkomen neurotransmitter en een psychoactieve drug. GHB is gebruikt in het medische plaatsen als algemeen verdovingsmiddel en als behandeling voor cataplexy, narcolepsy, en alcoholisme. [1] [2] Het wordt ook gebruikt illegaal als bedwelmend middel, proberen om atletische prestaties te verhogen, en als drug van de datumverkrachting. [3] het wordt algemeen gebruikt in de vorm van een zout, zoals natrium γ hydroxybutyrate (Na.GHB, natrium oxybate) of kalium γ-hydroxybutyrate (K.GHB, kalium oxybate).
De urine is vaak het aangewezen specimen voor routinedruggebruik controledoeleinden. Zowel worden het γ-butyrolactone (GBL) en butanediol 1,4 omgezet in GHB in het lichaam. [4] [5] [6] Andere vloeistoffen zoals veronderstelde spiked dranken kunnen ook worden getest. Nochtans, moeten cross-reactivity met Ascorbinezuur en de Alcohol worden in acht genomen, terwijl het interpreteren van de testresultaten.

 

Hoe te gebruiken?

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen 30 minuten. Neem het reactieve stootkussen op het centrale venster van de cassette waar. Als het reactiestootkussen een purpere kleur alvorens urinesteekproef heeft toe te passen, niet gebruikt.

2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Voeg dan 1 daling van GHB-Buffer toe en toevoegen 2 dalingen goed van specimen aan het specimen en begin de tijdopnemer.

3. De eerste resultaten kunnen beginnen omhoog 5 minuten voor hogere concentraties te tonen. Nochtans, lees testresultaten 10 minuten om lagere concentraties van GHB dichtbij afgesneden van 10μg/ml te ontdekken. Lees de resultaten door de kleur op Testgebied (Reagensgebied) met kleurenkaart te vergelijken die in de uitrusting wordt verstrekt.
Nota: Het is voorstelt gebruikend niet de buffer, voorbij 30 dagen na het openen van het flesje.

Betrouwbare IVD GHB Snelle Testcassette (Urine) met Ce-Certificatie dghb-102

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief: De snelle de Testcassette zal van GHB een kleurenverandering in aanwezigheid van GHB veroorzaken. De kleur zal zich van lichtpaarse kleur bij 10ug/ml van GHB aan een donkere purpere kleur groter dan uitstrekken of zal 50ug/ml van GHB evenaren.

 

Verbied: Wanneer de Snelle de Testcassette van GHB geen kleurenverandering of een kleur minder intens dan de kleur toont die 10 ug/ml van GHB specificeren, zou het als negatief resultaat erop wijzen moeten worden geïnterpreteerd die dat GHB niet is ontdekt.

 

Ongeldig: Als het kleurenstootkussen een purpere kleur alvorens urinesteekproef heeft toe te passen, gebruikt niet de test.

 

NOTA: Een resultaat waar de buitenranden van het kleurenstootkussen een lichte kleur veroorzaakt maar de meerderheid van het stootkussen blijft kleurloos de test zou moeten worden herhaald om volledige verzadiging van het stootkussen met specimen te verzekeren.
De test is niet opnieuw te gebruiken.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dghb-102 γ-Hydroxybutyric zure (GHB) Snelle Testcassette Urine Cassette 25 T 10μg/mL Ce

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)