China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Cassette van de Chikungunyaigg/igm de Snelle Test (Serum/Plasma)

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Ichi-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassete Specimen: S/P
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Chikungunya in menselijk serum of plasma voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro

 

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van Chikungunya IgG/IgM (Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Chikungunya in het serum of het plasma van de mens. Het is bedoeld om als onderzoekstest en als hulp in de diagnose van besmetting met CHIK worden gebruikt. Om het even welk reactief specimen met de Snelle Test van Chikungunya IgG/IgM moet met alternatieve testmethode en klinische bevindingen worden bevestigd.

 

Beschrijving:

 

Chikungunya is een zeldzame virale die besmetting door de beet van een besmette Aedes aegyptimug wordt overgebracht. Het wordt gekenmerkt door een uitbarsting, een koorts, en een strenge gezamenlijke pijn (arthralgias) die gewoonlijk drie tot zeven dagen duurt. De naam wordt afgeleid uit het Makonde-woord die ‚dat betekenen die op‘ in verwijzing naar de gebogen die houding buigt als resultaat van de jichtige symptomen van de ziekte wordt ontwikkeld. Het komt tijdens het regenachtige seizoen op tropisch gebied van de wereld, hoofdzakelijk in Afrika, Zuidoost-Azië, zuidelijk India en Pakistan voor. De symptomen zijn vaakst klinisch niet te onderscheiden vorm die waargenomen in knokkelkoortskoorts. De dubbele besmetting van knokkelkoorts en chikungunya zijn gemeld namelijk in India. In tegenstelling tot knokkelkoorts, zijn hemorrhagic manifestaties vrij zeldzaam en vaakst is de ziekte een zelf beperkende koortsachtige ziekte. Daarom is het zeer belangrijk knokkelkoorts van CHIK-besmetting klinisch om te onderscheiden. CHIK wordt gediagnostiseerd gebaseerd op serologische analyse en virale isolatie in muizen of weefselcultuur. IgM-immunoassay is de meest praktische labotestmethode.

 

Hoe te gebruiken?

 

a. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
b. plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (40μl) goed naar het specimen van de testcassette over, dan voeg 2 dalingen van buffer (80μl) toe * en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie de hieronder illustratie.
c. wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 15 minuten, interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
* NOTA: Het zou moeten zijn toevoegt één meer daling goed van (ong. 40ul) buffer aan de steekproef van de testcassette als het specimen te langzaam loopt.

Cassette van de Chikungunyaigg/igm de Snelle Test (Serum/Plasma)

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ichi-302 Cassette van de Chikungunyaigg/igm de Snelle Test S/P Cassette 40 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)