China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Chagas Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma)

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Icha-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: WB/S/P
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van cruzi van IgG anti-Trypanosoma (T.-cruzi) in het gehele bloed van de mens, serum of plasmaspecimen. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

Toepassingen:


De Chagas Snelle Test is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van cruzi van IgG anti-Trypanosoma (T.-cruzi) in menselijk serum, plasma of geheel bloed. Het is bedoeld om als onderzoekstest en als hulp in de diagnose van besmetting met T.-cruzi worden gebruikt. Om het even welk reactief specimen met de Chagas Snelle Test moet met alternatieve testmethode (s) en klinische bevindingen worden bevestigd.

 

Beschrijving:

 

Chagas de ziekte is een insect-gedragen, zoonotic besmetting door protozoönt. cruzi, die een systemische besmetting van mensen met scherpe manifestaties en nawerking op lange termijn veroorzaakt. Men schat dat 16-18 miljoen individuen wereldwijd besmet zijn, en ruwweg 50.000 mensen sterven elk jaar van chronische Chagas ziekte (Wereldgezondheidsorganisatie).
Buffy laagonderzoek en xenodiagnosis waren de het meest meestal methodes in de diagnose van scherpe T.-cruzibesmetting. Nochtans, zijn beide methodes of tijdrovend of gebrek aan gevoeligheid. Onlangs, wordt de serologische test de steunpilaar in de diagnose van Chagas ziekte. In in het bijzonder, elimineren de recombinante antigeen gebaseerde tests fout-positiefreacties die algemeen - gezien in de inheemse antigeentests zijn.
De Chagas Snelle Test is een onmiddellijke antilichamentest die IgG-antilichamen T.-cruzi binnen 15 minuten zonder enige instrumentenvereisten ontdekt. Door T.-cruzi-specifiek recombinant antigeen te gebruiken, is de test hoogst gevoelig en specifiek.

 

Hoe te gebruiken?

Sta testcassette, specimen, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ul ongeveer 25) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ul ongeveer 80) toe, en begin de tijdopnemer, zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ul ongeveer 50) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ul ongeveer 80) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
· Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ul ongeveer 50 van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 2 dalingen van buffer (ul ongeveer 80) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
· Aan gebruik daalt het hangen: Sta 2 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ul ongeveer 50) om in het specimengebied van testcassette te vallen, dan voeg 2 dalingen van buffer (ul ongeveer 80) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het testresultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen.
Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 

Chagas Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma)

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Icha-402 Chagas Snelle Testcassette WB/S/P Cassette 40 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)