China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Geschikt Carcinoembryonic de Test Gemakkelijk Gebruik van Antigeen(cea) door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysatorserum /Plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Novatrend
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-cea-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500 stuks
Verpakking Details:1T/kit voor huisgebruik
Levering vermogen:100 Miljoen uitrustingen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 10T/25T Test bereik: 1~500 ng/mL
opslagruimte: 2-30℃ certificaat: CE

AUTOVERIFICATIE Snelle de Testmidstream INGEPAKTE van de Zwangerschaps (hCG) Verbeterde Gevoeligheid met Indicator voor Huisgebruik fhc-U103HI

 

Beschrijving:

HCG-is Midstream van de Zwangerschaps Snelle Test met Indicator snelle, éénfasige zijstroomimmunoassay in midstream formaat voor de kwalitatieve opsporing van menselijke chorionic gonadotropin (hCG) in urine aan hulp in de opsporing van zwangerschap. De test gebruikt een combinatie antilichamen met inbegrip van een monoclonal hCGantilichaam om opgeheven niveaus van hCG selectief te ontdekken. De analyse wordt geleid door urine toe te voegen aan de hydrophilstok en het resultaat te verkrijgen uit de rassenbarrières.

 

Hoe te gebruiken?

1. Verwijder midstream met indicator uit de foliezak en test hen onmiddellijk in één uur.
2. Verwijder GLB van midstream en houd midstream om het absorberende uiteinde te plaatsen in de urinestroom of het absorberende uiteinde (≥2/3) te plaatsen in urinesteekproef in een schone kop minstens 15 seconden. Verzamel urine tot volledige kleurenverandering van de indicator (die op voldoende specimenvolume voor Test) wijst, te houden gelieve het uiteinde in de urine, tot de volledige kleurenverandering van de indicator.
3. Behandel GLB op het testen midstream, dan bepaal de producten op een schoon en stabiel bureau, begin onmiddellijk de tijdopnemer.
4. Lees het resultaat 3 minuten, interpreteer niet het resultaat 10 minuten.
Geschikt Carcinoembryonic de Test Gemakkelijk Gebruik van Antigeen(cea) door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysatorserum /Plasma

Voorzorgsmaatregelen:

Gelieve te lezen al informatie in deze bijsluiter alvorens de test uit te voeren.
• Gebruik niet na de vervaldatum die op de foliezak wordt gedrukt.
• De opslag in een droge plaats bij 2-30°C of 35.6-86°F. bevriest niet.
• Gebruik niet als de zak gescheurd of beschadigd is.
• Blijf van het bereik van kinderen weg.
• Voor kenmerkend gebruik in vitro. Niet om intern worden genomen.
• Open niet de testmidstream foliezak tot u bereid bent om de test te beginnen.
• Gebruikte testmidstream zou volgens lokale verordeningen moeten worden verworpen.

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

POSITIEF: Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één lijn zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Één lijn kan lichter zijn dan andere; zij moeten niet aanpassen. Dit betekent dat u waarschijnlijk zwanger bent.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit betekent dat u waarschijnlijk niet zwanger bent.
ONGELDIG: Het resultaat is ongeldig als geen rassenbarrière in het gebied van de controlelijn (c) verschijnt, zelfs als een lijn in het gebied van de testlijn (t) verschijnt. U zou de test met nieuwe testmidstream moeten herhalen.

 

KWALITEITSCONTROLE

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een rassenbarrière die in het gebied van de controlelijn (c) verschijnt wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek. De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting; nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als goede laboratoriumtestpraktijk worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)