China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Gonnoroea en van Chlamydia Combo Snel IGC Makkelijk te gebruiken -525 van Testuitrustingen

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Modelnummer:Cassette (IGC-525)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10T/Kit
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: wattenstaafje
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Plankentijd: 24 maanden

 

Gonnoroea en van Chlamydia Combo Snel IGC Makkelijk te gebruiken -525 van Testuitrustingen

 

Toepassingen:

 

De gonnoroea en de Snelle de Testcassette van Chlamydia Combo zijn snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Neisseria gonnoroea en Chlamydia-trachomatis in vrouwelijke cervicale zwabber en mannelijke urethrale zwabberspecimens aan hulp in de diagnose van Gonnoroea en Chlamydia-besmetting.

 

Beschrijving:

De gonnoroea en Chlamydia zijn zeer gemeenschappelijke STDs die van bijna 45% van alle STD gevallen rekenschap geven. Combinatie het testen van de twee hulp in het gelijktijdige testen voor de twee gemeenschappelijkste causatieve agenten van STDs. De gonnoroea is a seksueel - overgebrachte die ziekte door de bacterieneisseria gonnoroea wordt veroorzaakt. Het wordt het vaakst overgebracht tijdens geslachtsgemeenschap, met inbegrip van vaginaal, mondeling en anaal geslacht. Het kan de keel besmetten, producerend een strenge keelpijn, kan de anus en het rectum besmetten, veroorzakend een voorwaarde genoemd proctitis. In wijfjes, kan het de vagina besmetten, veroorzakend irritatie met drainage (vaginitis). De besmetting van de urethra kan urethritis met het branden, pijnlijke urination, en een lossing veroorzaken. Wanneer de vrouwen symptomen hebben, nemen nota zij van vaginale lossing, vaak verhoogde urinefrequentie, en urineongemak. Uitgespreid van het organisme aan de eileiders en buik kan strenge laag-buikpijn en koorts veroorzaken. De gemiddelde incubatie voor Gonnoroea is ongeveer 2 tot 5 dagen na seksueel contact met een besmette partner. Nochtans, kunnen de symptomen zo laat lijken zoals 2 weken. Een inleidende diagnose van Gonnoroea kan op het tijdstip van onderzoek worden gemaakt. In vrouwen, is de Gonnoroea een gemeenschappelijke oorzaak van bekken ontstekingsziekte (PID). PID kan tot interne abcessen en langdurige, chronische bekkenpijn leiden. PID kan de eileiders beschadigen genoeg om onvruchtbaarheid te veroorzaken of het risico van ectopische zwangerschap te verhogen.  Chlamydiatrachomatis is de gemeenschappelijkste oorzaak van seksueel - overgebrachte venerische besmetting in de wereld. Samengesteld uit elementaire organismen (de besmettelijke vorm) en reticulaire of opnemingsorganismen (de het herhalen vorm), Chlamydia-heeft trachomatis zowel een hoog overwicht als niet-symptomatisch vervoertarief, met frequente ernstige complicaties in zowel vrouwen als pasgeborenen. De complicaties van Chlamydia-besmetting in vrouwen omvatten cervicitis, urethritis, endometritis, PID en verhoogde weerslag van ectopische zwangerschap en onvruchtbaarheid. De verticale transmissie van de ziekte tijdens baring van moeder aan pasgeborene kan in de longontsteking van de opnemingsbindvliesontsteking resulteren. Bij mensen, omvatten de complicaties van Chlamydia-besmetting urethritis en epididymitis. Ongeveer 70% van vrouwen met endocervical besmettingen en tot 50% van mannen met urethrale besmettingen zijn niet-symptomatisch.
De gonnoroea en de Snelle de Testcassette van Chlamydia Combo (Zwabber) zijn een snelle test het de Gonnoroea en Chlamydia-antigeen van vrouwelijke cervicale zwabber en mannelijke urethrale zwabberspecimens kwalitatief om te ontdekken.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, de reagentia, het zwabberspecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15 - 30℃) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verbindingszak en gebruik zo spoedig mogelijk het. Het beste resultaat zal worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.


2. Haal het Chlamydia-antigeen volgens het specimentype.


Voor Vrouwelijk Cervicaal of Mannelijk Urethraal Zwabberspecimen:
Houd verticaal reagens 1 fles en voeg 5 dalingen van reagens 1 (ong. 300ul) aan de extractiebuis toe. Reagens 1 is kleurloos. Neem onmiddellijk de zwabber op, pers de bodem van buis samen en roteer zwabber 15 keer. Laat tribune 2 minuten.
Houd reagens 2 fles verticaal 6 dalingen van reagens 2 (ong. 250ul) aan de extractiebuis toevoegen. De oplossing zou troebel draaien. Pers de fles van buis samen en roteer de zwabber 15 keer tot de oplossingsdraai duidelijk met een lichte groene of blauwe tint. Als de zwabber is
bloedig, zal de kleur geel of bruin draaien. Laat tribune 1 minuut.

Druk de zwabber tegen de partij van buis en trek de zwabber terug terwijl het drukken van de buis. Houd zo veel vloeistof in de buis mogelijk. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop extractiebuis.


3. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Voeg 3 volledige dalingen van de gehaalde oplossing (ong. 100ul) goed aan het specimen van de testcassette toe, dan begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen.


4. Wacht op de kleur te verschijnen. Lees het resultaat 10 minuten; interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.


Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 30 dagen niet te gebruiken na het openen van het flesje.

Gonnoroea en van Chlamydia Combo Snel IGC Makkelijk te gebruiken -525 van Testuitrustingen

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
 

POSITIEF voor Gonnoroea en Chlamydia: * Twee rassenbarrières verschijnen in beide vensters. Één lijn zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn in zowel van Gonnoroea als Chlamydia-vensters.
*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als positief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.
VERBIED voor Chlamydia en Gonnoroea: Slechts verschijnen de rassenbarrières in de gebieden van de controlelijn (c) van zowel Gonnoroea als Chlamydia-vensters. Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het gebied van de testlijn (t) van of Gonnoroea of Chlamydia-venster.
ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Als dit voorkomt, lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe test. Als het resultaat nog ongeldig is, houd op gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)