China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Geschikte Adenovirus & Snelle de Testcassette van Rsv Combo, Goedgekeurd Ce van de Diagnostische testuitrusting

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:ALLTEST
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette (IARC-525)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10T
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: blauwe Formaat: Cassette
opslagruimte: 2-30°C Plankentijd: 24 maanden
certificaat: CE Snijd af: /

Geschikte Adenovirus & Snelle de Testcassette van Rsv Combo, Goedgekeurd Ce van de Diagnostische testuitrusting
 
Toepassing:
 
Adenovirus en Snelle de de Testcassette van RSV Combo zijn snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Adenovirus, Ademhalings Syncytial Virusantigenen in Nasopharyngeal zwabberspecimens. Het is bedoeld om in de snelle differentiële diagnose van ademhalingsadenovirus te helpen, syncytial virus virale besmettingen.
 
Beschrijving:
 

Hoewel er een verscheidenheid van virussen zijn die besmettingen in het lagere ademhalingskanaal in kinderen en volwassenen, griep A & B kunnen veroorzaken, zijn het ademhalings syncytial virus (RSV), de griep voor 1, 2 en 3 en Adenovirus vaak het gemeenschappelijkst. Symptomen van ademhalingsdieziekte door Adenovirus worden de veroorzaakt omvat van de verkoudheid aan longontsteking, „kroep“, en bronchitis. Er is serotype 47 van adenovirus, die verschillende ziekte van bindvliesontsteking, bronchitis, longontsteking, diarree en andere symptomen veroorzaken. Onder hen, zijn de serotypes van 8, 14, 16, en 17 getoond om bindvliesontsteking te veroorzaken, terwijl serotypes 7, 14, 21 ademhalingssymptomen veroorzaken.
De antilichamen in de huidige testuitrusting heeft worden gebruikt een brede waaier van reactiviteit tegen vele serotypes van adenovirus, met inbegrip van serotypes van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 14, 16, 17, 19 en 37,1 is Ademhalings Syncytial Virus (RSV), dat besmetting van de longen en de ademhalingspassages veroorzaakt, een belangrijke oorzaak van ademhalingsziekte in jonge kinderen dat. In volwassenen, kan het symptomen van een verkoudheid, zoals een muffe of lopende neus, een keelpijn, een milde hoofdpijn, een hoest, een koorts, en een algemeen gevoel slechts veroorzaken van het zijn Illinois.
Maar in voorbarige babys en jonge geitjes met ziekten die de longen beïnvloeden, hart, of immuunsysteem, RSV-kunnen de besmettingen tot andere ernstigere ziekten leiden. 2 RSV is hoogst besmettelijk en kan door druppeltjes worden uitgespreid die het virus bevatten wanneer iemand hoest of niest. Het kan ook op oppervlakten (zoals countertops of deurknoppen) en op handen en kleding leven, zodat kan het gemakkelijk worden uitgespreid wanneer een persoon vervuild iets raakt. RSV kan snel door scholen en kinderverzorgingscentra uitspreiden. De babys worden het vaak wanneer de oudere jonge geitjes het virushuis van school dragen en het tot hen overgaan. Bijna zijn alle jonge geitjes minstens eens besmet met RSV tegen de tijd dat zij 2-3 jaar oud zijn. 3 RSV-de besmettingen komen vaak in epidemieën voor die laatste van recente daling door de vroege lente. De ademhalingsdieziekte door RSV wordt veroorzaakt — zoals bronchiolitis of longontsteking — duurt gewoonlijk over een week, maar sommige gevallen kunnen verscheidene weken duren.
Adenovirus en Snelle de de Testcassette van RSV Combo (Nasopharyngeal Zwabber) ontdekken kwalitatief de aanwezigheid van Adenovirus, Ademhalings Syncytial Virusantigenen in Nasopharyngeal zwabberspecimens, die resultaten opleveren binnen 15 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor Adenovirus, Ademhalings Syncytial Virus om Adenovirus, Ademhalings Syncytial Virusantigenen in Nasopharyngeal zwabberspecimens selectief te ontdekken.

 

Hoe te gebruiken?

 
Sta de test, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van oplossing (ong. 400μL) aan de Extractiebuis toe. Zie illustratie 1.
3. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustratie 2.
4. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
5. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4.
6. Voeg drie dalingen van de oplossing (approx.120μL) goed aan elke steekproef toe en begin dan de tijdopnemer. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 
Geschikte Adenovirus & Snelle de Testcassette van Rsv Combo, Goedgekeurd Ce van de Diagnostische testuitrusting
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.

*Note: De intensiteit van de kleur in de gebieden van de testlijn kan afhankelijk van de concentratie van Adenovirus of RSV-antigeen variëren huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in de gebieden van de testlijn (t).

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)