China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De superieure Snelle Bacteriële Feline Panleucopenia Virus Ag Test van Testuitrustingen met Flexibel Gebruik

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:VECHECK
Certificering:qualified
Modelnummer:Vifp-602

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10 tests/doos
Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Polypropyleen/Polystyreen kleur: Wit
storge: 2ºC-30ºC Uitrustingsgrootte: 10
Formaat: Cassette Voorwerp: Katachtig

FPV-Cassette van de Antigeen is de Snelle Test een zijstroom immunochromatographic die analyse op sandwichformaat wordt gebaseerd. De testcassette heeft een het testen venster. Het het testen venster heeft het gebied van T (test) het gebied en van C (controle). Tijdens het testen, wordt de steekproef toegepast in de steekproef goed op de cassette. FPV-de antigenen, als huidig in specimen, reageren met antilichamen anti-FPV met een laag bedekten colloïdale gouden deeltjes in de teststrook. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met antilichamen anti-FPV op het membraan in het gebied van de testlijn. Als het specimen Katachtig Panleucopenia-Virus bevat, zal een rassenbarrière in het gebied die van de testlijn op een positief resultaat wijzen verschijnen. Als het specimen FPV-geen antigenen bevat, zal een rassenbarrière niet in het gebied die van de testlijn op een negatief resultaat wijzen verschijnen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

  • Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
  • Verzamel de faecaliën van de kat of braak met de zwabber van de anus van de kat of ter plaatse. De hoeveelheid faecale zwabber als volgt:De superieure Snelle Bacteriële Feline Panleucopenia Virus Ag Test van Testuitrustingen met Flexibel Gebruik
  • Neem de natte zwabber in de verstrekte buis van de analysebuffer op. Ageer het om goede steekproefextractie te verzekeren.
  • Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Greep

  • het druppelbuisje verticaal en brengt 3 dalingen van gehaalde steekproef (ongeveer 120 μl) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begint de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
  • Lees het resultaat 5 minuten. Interpreteer geen resultaten na 10 minuten.
  • De superieure Snelle Bacteriële Feline Panleucopenia Virus Ag Test van Testuitrustingen met Flexibel Gebruik

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)