China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De witte van de de Uitrustingen Feline Infectious Peritonitis Ag Test van de Kleuren Snelle Test Hoge Nauwkeurigheid

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:VECHECK
Certificering:qualified
Modelnummer:Viip-602

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10 tests/doos
Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Wit Materiaal: Polypropyleen/Polystyreen
storge: 2ºC-30ºC Formaat: Cassette
Uitrustingsgrootte: 10 Voorwerp: Katachtig

De witte van de de Uitrustingen Feline Infectious Peritonitis Ag Test van de Kleuren Snelle Test Hoge Nauwkeurigheid

 

Toepassing:

 

Beschrijving:

 

FIPV-Cassette van de Antigeen is de Snelle Test een zijstroom immunochromatographic die analyse op sandwichformaat wordt gebaseerd. De testcassette heeft een het testen venster. Het het testen venster heeft het gebied van T (test) het gebied en van C (controle). Tijdens het testen, wordt de steekproef toegepast in de steekproef goed op de cassette. FIPV-de antigenen, als huidig in serum of faecaliën of buikwaterzucht of afscheidingenspecimen, reageren met de pre-coated antilichamen anti-FIPV in de teststrook. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met antilichamen anti-FIPV op het membraan in het gebied van de testlijn. Als het specimen FIPV-antigenen bevat, zal een rassenbarrière in het gebied die van de testlijn op een positief resultaat wijzen verschijnen. Als het specimen FIPV-geen antigenen bevat, zal een rassenbarrière niet in het gebied die van de testlijn op een negatief resultaat wijzen verschijnen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

1. Verzamel verse katachtige faecaliën (vloeibaar deel), oculaire neusafscheidingen, serum, of buikwaterzucht over 500μL (als mogelijk) in de plastic buizen met buffer. Het is beter als de verschillende types van steekproef beschikbaar waren, mengt goed alle steekproeven (totaal volume 500μL) in de bufferbuis.

Schud voldoende de buis om hen goed te mengen.

2. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van gehaalde steekproef (ongeveer 120 μl) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

3. Lees het resultaat in 15- 20 minuten. Interpreteer geen resultaten na 30 minuten.De witte van de de Uitrustingen Feline Infectious Peritonitis Ag Test van de Kleuren Snelle Test Hoge Nauwkeurigheid

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)