China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Één Enkel Type van Orcine Circovirus - 2 van het de Cassettehuis van de Antilichamen Snelle Test Testende Uitrustingen

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:VECHECK
Certificering:qualified
Modelnummer:Vipc-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10 tests/doos
Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Polypropyleen/Polystyreen kleur: Wit
Uitrustingsgrootte: 10 Formaat: Cassette
Plankentijd: 24 maanden Voorwerp: Varkens

 

Één Enkel Type van Orcine Circovirus - 2 van het de Cassettehuis van de Antilichamen Snelle Test Testende Uitrustingen

 

Toepassing:

 

Beschrijving:

 

Varkenscircovirus type-2 Cassette van de Antilichamen de Snelle Test (Serum/Plasma) is kwalitatief, membraan gebaseerd die immunoassay op het dubbele formaat van de antigeensandwich voor de opsporing van type-2 antilichamen aan Varkenscircovirus in serum wordt gebaseerd of een plasma. Het membraan is pre-coated met recombinante Varkenscircovirus-antigenen. Tijdens testen, reageren de antilichamen aan Varkenscircovirus, als huidig in serum of plasmaspecimen met het pre-coated Varkenscircovirus-antigeen in de teststrook. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met recombinante Varkenscircovirus-antigenen op het membraan in het gebied van de testlijn. Als het specimen antilichamen aan Varkenscircovirus bevat, zal een rassenbarrière in het gebied die van de testlijn op een positief resultaat wijzen verschijnen. Als het specimen geen Varkenscircovirus type-2 Antilichaam bevat, zal een rassenbarrière niet in het gebied die van de testlijn op een negatief resultaat wijzen verschijnen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

  • Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
  • Afzonderlijk serum of plasma van bloed zo spoedig mogelijk om hemolyse te vermijden. Slechts duidelijke niet-hemolyzed het gebruik, specimens. Verlaat niet de specimens bij kamertemperatuur voor lange perioden. Serum en plasma de specimens kunnen bij 2-8 °C maximaal 3 dagen worden opgeslagen. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20 °C. moeten worden gehouden.
  • Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van serum of plasma (ongeveer 50 μl) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
  • Lees de resultaten in 10-15 minuten. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.
  • Één Enkel Type van Orcine Circovirus - 2 van het de Cassettehuis van de Antilichamen Snelle Test Testende Uitrustingen

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)