China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Chagas Snelle Testcassette (Serum/Plasma) met Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Alltest
Certificering:CE
Modelnummer:Icha-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10T uitrustingsgrootte
Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: blauwe Specimen: S/P
Formaat: Cassette Uitrustingsgrootte: 10T
Snijd af: Zie Tussenvoegsel certificaat: CE

Een snelle test voor de kwalitatieve detectie van IgG anti-Trypanosoma cruzi (T. cruzi) in menselijk serum of plasmamonster. Alleen voor professioneel in vitro diagnostisch gebruik.

Toepassing:

De Chagas Rapid Test is een laterale flow chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van IgG anti-Trypanosoma cruzi (T. cruzi) in menselijk serum of plasma. Het is bedoeld als een screeningstest en als hulpmiddel bij de diagnose van een infectie met T. cruzi. Elk reactief monster met de Chagas Rapid Test moet worden bevestigd met alternatieve testmethode (n) en klinische bevindingen.

Beschrijving:

De ziekte van Chagas is een door insecten overgedragen, zoönotische infectie door de protozoa T. cruzi, die een systemische infectie van mensen veroorzaakt met acute manifestaties en langdurige gevolgen. Naar schatting zijn 16-18 miljoen mensen wereldwijd besmet en ongeveer 50.000 mensen sterven elk jaar aan de chronische ziekte van Chagas (Wereldgezondheidsorganisatie). Buffy coat-onderzoek en xenodiagnosis waren de meest gebruikelijke methoden voor de diagnose van acute T. cruzi-infectie. Beide methoden zijn echter tijdrovend of gebrek aan gevoeligheid. Onlangs werd serologische test de steunpilaar bij de diagnose van de ziekte van Chagas. In het bijzonder elimineren op recombinant antigeen gebaseerde tests vals-positieve reacties die gewoonlijk worden gezien in de natieve antigeentests.
De Chagas Rapid Test is een directe antilichaamtest die IgG-antilichamen de T. cruzi binnen 15 minuten detecteert zonder enige instrumentvereisten. Door gebruik te maken van T. cruzi-specifiek recombinant antigeen is de test zeer gevoelig en specifiek.

Hoe te gebruiken?

Laat testcassette, monster en / of controles vóór de test op kamertemperatuur komen (15 - 30 ° C).
1. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Haal de testcassette uit het verzegelde zakje en gebruik deze zo snel mogelijk. De beste resultaten worden verkregen als de test binnen een uur wordt uitgevoerd.
2. Plaats de cassette op een schoon en vlak oppervlak. Houd de druppelaar verticaal en breng 1 druppel serum of plasma (ongeveer 25 ul) over naar het preparaatgebied, voeg vervolgens 2 druppels buffer (ongeveer 80 ul) toe en start de timer , zie onderstaande afbeelding.
3. Wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen. Het testresultaat moet na 15 minuten worden gelezen. Interpreteer het resultaat niet na 20 minuten.


Kat. Nee. Productomschrijving specimen Formaat Kit maat Afsnijden staat
ICHA-302 Chagas snelle testcassette S / P Cassette 40 T. Zie invoegen CE

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)