Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Stabiel van de de Drug Snel Urine van Amfetamine(amp) Enig de Testcomité/Cassette/Peilstok Medisch Product met CE/FDA

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Stabiel van de de Drug Snel Urine van Amfetamine(amp) Enig de Testcomité/Cassette/Peilstok Medisch Product met CE/FDA

Stable Amphetamine (AMP) Single Drug Rapid Urine Test Panel/Cassette/Dipstick Medical Product With CE/FDA
Stable Amphetamine (AMP) Single Drug Rapid Urine Test Panel/Cassette/Dipstick Medical Product With CE/FDA Stable Amphetamine (AMP) Single Drug Rapid Urine Test Panel/Cassette/Dipstick Medical Product With CE/FDA Stable Amphetamine (AMP) Single Drug Rapid Urine Test Panel/Cassette/Dipstick Medical Product With CE/FDA Stable Amphetamine (AMP) Single Drug Rapid Urine Test Panel/Cassette/Dipstick Medical Product With CE/FDA

Grote Afbeelding :  Stabiel van de de Drug Snel Urine van Amfetamine(amp) Enig de Testcomité/Cassette/Peilstok Medisch Product met CE/FDA Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alltest
Certificering: CE
Modelnummer: Dam-101/dam-102/dam-114

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: 40T/Kit of 50T/Kit
Levertijd: 20Days
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Geel Specimen: Urine
Formaat: Comité/Cassette/Peilstok Uitrustingsgrootte: 40T/Kit of 50T/Kit
Snijd af: 300 ng/mL, 500 ng/mL, 1000 ng/mL* certificaat: CE/FDA
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

one step rapid test

Stabiel van de de Drug Snel Urine van Amfetamine(amp) Enig de Testcomité/Cassette/Peilstok Medisch Product

 

Toepassing:

 

De peilstok van de AMPÈRE Snelle Test (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Amfetamine in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 300 ng/mL. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.
Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:

 

 

De amfetamine is een Programma II gereguleerde stof beschikbaar door voorschrift (Dexedrine®) en is ook beschikbaar op de ongeoorloofde markt. De amfetaminen zijn een klasse van machtige sympathomimetic agenten met therapeutische toepassingen. Zij zijn chemisch verwant met natuurlijke catecholamines van het menselijke lichaam: epinefrine en norepinephrine. De scherpe hogere dosissen leiden tot verbeterde stimulatie van het centrale zenuwstelsel en veroorzaken euforie, waakzaamheid, verminderde eetlust, en een betekenis van verhoogde energie en macht. De cardiovasculaire reacties op Amfetaminen omvatten verhoogde bloeddruk en hartaritmie. De scherpere reacties veroorzaken bezorgdheid, paranoia, hallucinaties, en psychotisch gedrag. De gevolgen van Amfetaminen duren over het algemeen 2-4 uren na gebruik, en de drug heeft een halveringstijd van 4-24 uren in het lichaam. Ongeveer worden 30% van Amfetaminen afgescheiden in de urine in onveranderde vorm, met de rest zoals hydroxylated en deaminated derivaten.
 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Stabiel van de de Drug Snel Urine van Amfetamine(amp) Enig de Testcomité/Cassette/Peilstok Medisch Product met CE/FDA 0

 
【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Stabiel van de de Drug Snel Urine van Amfetamine(amp) Enig de Testcomité/Cassette/Peilstok Medisch Product met CE/FDA 1

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de Testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de Testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Stabiel van de de Drug Snel Urine van Amfetamine(amp) Enig de Testcomité/Cassette/Peilstok Medisch Product met CE/FDA 2

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de concentratie van Amfetamine(amp) onder het opspoorbare afgesneden niveau is.

 

*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

 

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Amfetamine (AMP) het opspoorbare afgesneden niveau overschrijdt.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dam-102 Snelle de Testcassette van amfetamine(amp) Urine Cassette 40 T 300 ng/mL, 500 ng/mL, 1000 ng/mL* CE/FDA
Dam-114 Snel de Testcomité van amfetamine(amp) Urine Comité 40 T CE/FDA
Dam-101 Snelle de Testpeilstok van amfetamine(amp) Urine Peilstok 50 T CE/FDA

 

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons