China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De gemakkelijke Lezer van de Gebruiks Snelle Test, kiest FOB- Medische Product Hoge Nauwkeurigheid uit

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Alltest
Certificering:CE
Modelnummer:Tfo-R602

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Wit Specimen: Faecaliën
Formaat: Cassette Uitrustingsgrootte: 25t
Snijd af: 40ng/ml 50ng/ml* certificaat: CE

 

De gemakkelijke Lezer van de Gebruiks Snelle Test, kiest FOB- Medische Product Hoge Nauwkeurigheid uit

 

Toepassing:

 

Het faecale Geheime Bloed (FOB) is het verborgen bloed in de faecaliën die in vele gastro-intestinale ziekten kunnen worden gevonden. In de vroege stadia, kunnen de gastro-intestinale problemen zoals dubbelpuntkanker, zweren, poliepen, dikkedarmontstekingen, diverticulitis, en spleten om het even welke zichtbare symptomen, slechts geheim bloed niet tonen.

 

Beschrijving:

 

Vele ziekten kunnen verborgen bloed in de faecaliën veroorzaken. Dit is ook genoemd geworden Faecaal Geheim Bloed (FOB), Menselijk Geheim Bloed, of Menselijke Hemoglobine. In de vroege stadia, kunnen de gastro-intestinale problemen zoals dubbelpuntkanker, zweren, poliepen, dikkedarmontstekingen, diverticulitis, en spleten om het even welke zichtbare symptomen, slechts geheim bloed niet tonen. De traditionele op guaiac-gebaseerde methodes hebben gevoeligheid en specificiteit niet, en hebben ook dieetbeperkingen voorafgaand aan het testen.
De FOB- Snelle Testcassette (Faecaliën) is een snelle test lage niveaus van Faecaal Geheim Bloed kwalitatief om te ontdekken. De test gebruikt een dubbele analyse van de antilichamensandwich om Faecaal Geheim Bloed bij 50ng/ml selectief te ontdekken of hoger, of 6μg/g-faecaliën. Bovendien in tegenstelling tot guaiac analyses, wordt de nauwkeurigheid van de test niet beïnvloed door het dieet van de patiënten.
 
Hoe te gebruiken?
 
Sta de de de het testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.To verzamelen faecale specimens:
Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2mL of 1-2g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om maximumantigenen (als heden) te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8℃ worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20℃ moeten worden gehouden.
3.To verwerk faecale specimens:
• Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
• Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen (ongeveer 80μL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.
4.Tighten GLB op de buis van de specimeninzameling, schudden krachtig dan de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de buis 2 minuten alleen.
5.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
6.Hold de rechte buis van de specimeninzameling en opent GLB op de buis van de specimeninzameling. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 80μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
7.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Het resultaat zou met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de gehaalde specimens in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80μL van bovendrijvende substantie, deel goed in het specimen (s) van een nieuw testcassette en een begin opnieuw uit na de hierboven vermelde instructies.
8.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.
Nota: Voor AllTestTM LF verwijzen de Lezersinstallatie, het opstarten en de volledige instructies naar de de Lezersgebruikershandleiding van AllTestTM LF. De exploitant moet de de Lezersgebruikershandleidingvan AllTestTM LF voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.
De gemakkelijke Lezer van de Gebruiks Snelle Test, kiest FOB- Medische Product Hoge Nauwkeurigheid uit
 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


Resultaten door Alltest LF lezer worden gelezen die


Het resultaat van positief wordt of negatief voor Faecaal Geheim Bloed (FOB) bepaald door de lezer van Alltest LF.


Het resultaat zou kunnen worden uitgevoerd om uit te blinken.

 
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)