China    fabrikant

                   Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

                                                      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

3 in-1 Drugtest voor Badzout (MDPV + alpha--PVP + Methcathinone) Comité

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Alltest
Certificering:CE
Modelnummer:Doa-134

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Levertijd:twee weken
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: geel Formot: Comité
Specimen: Urine Uitrustingsgrootte: 25t
Snijd af: Zie Tussenvoegsel Temperatuur 2℃-30℃: 2℃-30℃

Het Comité van de multi-Drug Snelle Test is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt monoclonal antilichamen om opgeheven niveaus van specifieke drugs in urine selectief te ontdekken.

α-PVP (alpha--Pyrrolidinovalerophenone)

alpha--Pyrrolidinovalerophenone (ook als α-PVP wordt bekend, a-PVP, alpha--PVP, en Flakka) is een synthetische stimulanssubstantie van cathinone en pyrrolidine chemische classes.1 α-PVP kan in bloed, plasma of urine worden gekwantificeerd om een diagnose van vergiftiging in in het ziekenhuis opgenomen patiënten te bevestigen of bewijs in een medicolegal dood investigation.2 te leveren het over het algemeen in de vorm van of een kristallijn poeder of gekristalliseerde scherven komt dat de gebruikers kunnen opnemen om krachtige maar kortstondige euforische stimulansgevolgen te veroorzaken die met die van methamfetamine en cocaïne die vergelijkbaar zijn toen insufflated of liet verdampen. α-PVP is gemeld om de oorzaak, of een significante medebepalende die doodsoorzaak in zelfmoorden te zijn en de overdosissen door combinaties van drugs.3, 4 worden veroorzaakt is het ook verbonden met minstens één dood waar het met pentedrone werd gecombineerd en hartverlamming veroorzaakte.

MDPV (3, methylenedioxypyrovalerone 4)

3, methylenedioxypyrovalerone 4 (MDPV) zijn een psychoactieve recreatieve drug met stimulanseigenschappen die als norepinephrine-dopamine reuptake inhibitor (NDRI) dienst doet. Het werd eerst ontwikkeld in de jaren '60 door een team in BoehringerIngelheim. MDPV bleef een duistere stimulans tot rond 2004 toen het naar verluidt als ontwerperdrug werd verkocht. De producten als badzout worden geëtiketteerd die MDPV bevatten werden eerder verkocht als recreatieve drugs in benzinestations en gemakopslag in de Verenigde Staten, gelijkend op de marketing voor Kruid en K2 als wierook die.

MDPV is 3, methylenedioxy ring-gesubstitueerd die analogon 4 van samenstellingspyrovalerone, in de jaren '60 wordt ontwikkeld, die voor de behandeling van chronische moeheid en als anorexie, maar veroorzaakte problemen van misbruik en afhankelijkheid is gebruikt. Nochtans, ondanks zijn structurele gelijkenis, dragen de gevolgen van MDPV weinig gelijkenis aan andere methylenedioxyphenylalkylaminederivaten zoals 3, 4 methylenedioxy-n-methylamphetamine (MDMA), in plaats daarvan hoofdzakelijk veroorzakend stimulansgevolgen met slechts milde entactogenic kwaliteiten.

MDPV ondergaat fase 1 van CYP450 2D6, van 2C19, van 1A2, en COMT-metabolisme (lever) in methylcatechol en pyrrolidine, die op zijn beurt glucuronated (uridine 5 ' - diphospho-glucuronosyl-transferase) toelatend het om door de nieren zijn, met slechts een kleine fractie metabolites worden afgescheiden die in de krukken worden afgescheiden. Geen vrije pyrrolidine zal in de urine worden ontdekt.

MCAT (Methcathinone)

Methcathinone, is een monoamine alkaloïde en een psychoactieve stimulans, een gesubstitueerde cathinone. Methcathinone is een hoogst verslavende drug, zich hoofdzakelijk psychologisch zijn wijden en de meeste tekens van verslaving aan de drug emotioneel of psychologisch. Het is gepopulariseerd en gebleven onder misleidende namen zoals „badzout“, „installatiemeststoffen“ of „onderzoekchemische producten“ worden verkocht, maar het is eigenlijk een krachtige die psychostimulans als recreatieve drug wordt gebruikt. Gevolgen van deze drug typisch jongstleden van 4 tot 6 uren. Het wordt gebruikt als recreatieve drug toe te schrijven aan zijn machtige stimulans en euforische gevolgen en om verslavend beschouwd als, met zowel fysieke als psychologische terugtrekking die als zijn gebruik na verlengd of hoog-doseringsbeleid 5 wordt beëindigd voorkomen. Het wordt gewoonlijk gesnurkt, maar kan worden ingespoten of, mondeling worden gerookt, worden genomen. Methcathinone wordt vermeld als Programma I gereguleerde stof door de Overeenkomst over Psychotrope Substanties en het de Gereguleerdee stoffenakte van Verenigde Staten, en aangezien zulke het niet om in de behandeling, de diagnose, de preventie, of de behandeling van om het even welke ziekte veilig of efficiënt, wordt beschouwd als en geen goedgekeurd medisch gebruik heeft. Methcathinone heeft zeer sterke affiniteiten voor de dopamine vervoerder en de norepinephrine (noradrenaline) vervoerder. Zijn affiniteit voor de serotoninevervoerder is minder dan dat van methamfetamine. 6

3 in-1 Drugtest voor Badzout (MDPV + alpha--PVP + Methcathinone) Comité

label:
Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)