China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Snelle Streptokok-Test voor Kwalitatieve Opsporing van Groepsb Streptokokken (GBS) in Urine

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette (isb-502) /Dipstick (isb-501)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:2T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: cassette/peilstok Specimen: wattenstaafje
Uitrustingsgrootte: 20T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

 

Hoge gevoeligheids snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Groepsb Streptokokken (GBS) in verklaard urinece

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle de Testcassette van Streptokok B (Zwabber) is snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve, vermoedelijke die opsporing van Groepsb Streptokok (GBS)-antigenen in specimens uit vaginale of rectale zwabbers van zwangere vrouwen, of algemene zwabbers van pasgeboren worden genomen. Deze uitrusting is voorgenomen voor gebruik als hulp in de diagnose van de besmetting van Streptokok B.

 

 

Beschrijving: 

   

De groepsb Streptokokken (GBS) of de Streptokok agalactiae zijn onder de frequentste oorzaken van levensgevaarlijke besmettelijk in pasgeborenen. Tussen 5% en 30% van alle zwangere vrouwen worden gekoloniseerd met GBS. Verscheidene recente studies hebben aangetoond dat de intrapartumbehandeling van GBS-Gekoloniseerde vrouwen beduidend de weerslag van GBS-Veroorzaakte sepsis vermindert. Het centrum van de V.S. voor Ziektecontrole en Preventie (CDC) adviseert routineonderzoek voor Groepsb streptokok tussen de vijfendertigste en de 37ste week van zwangerschap. Een CDC studie heeft aangetoond dat de routineonderzoeken 50% efficiënter dan het gebruik van antibiotica voor zwangere vrouwen met klinische risicofactoren is. De standaardcultuurmethodes vereisen 24 tot 48 uren, en de resultaten kunnen niet spoedig voor efficiënte behandeling genoeg beschikbaar zijn. Aldus, worden de methodes die snellere onderzoekstechnieken gebruiken vereist.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

VOOR CASSETTEgebruik

 

Sta de test, de reagentia, het zwabberspecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Houd verticaal Extractiereagens 1 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 240 μl) van Extractiereagens 1 aan een extractiebuis toe. Extractiereagens 1 is rood in kleur. Houd verticaal Extractiereagens 2 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 160 μl) van reagens 2 aan de buis toe. Extractiereagens 2 is kleurloos. Meng de oplossing door de extractiebuis zacht te wervelen. De toevoeging van Extractiereagens 2 aan Extractiereagens 1 verandert de kleur van de oplossing van rood tot geel. Zie illustratie 1.
3. Neem onmiddellijk de zwabber in de extractiebuis op, ageren de zwabber krachtig 15 keer, verlaten de zwabber in de extractiereageerbuis 2 minuten. Zie illustratie 2.
4. Druk de zwabber tegen de kant van de buis en druk de bodem van de buis terwijl het verwijderen van de zwabber zodat de meeste vloeibare verblijven in de buis. Verwerp de zwabber. Zie illustratie 3.
5. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4.
6. Voeg 3 volledige dalingen van de gehaalde oplossing (ong. 150μl) goed aan het specimen van de testcassette toe, dan begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Wacht op de kleur te verschijnen. Lees het resultaat 10 minuten; interpreteer niet het resultaat na 20 minuten. Zie illustratie 5.
Nota: Het wordt voorgesteld om de extractiereagentia, voorbij 30 dagen niet te gebruiken na het openen van het flesje.
 
 
Snelle Streptokok-Test voor Kwalitatieve Opsporing van Groepsb Streptokokken (GBS) in Urine
 
 
 VOOR PEILSTOKgebruik 

Sta de test, de reagentia, het zwabberspecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Houd verticaal Extractiereagens 1 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 240μL) van Extractiereagens 1 aan een extractiebuis toe. Extractiereagens 1 is rood in kleur. Houd verticaal Extractiereagens 2 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 160μL) van reagens 2 aan de buis toe. Extractiereagens 2 is kleurloos. Meng de oplossing door de extractiebuis zacht te wervelen. De toevoeging van Extractiereagens 2 aan Extractiereagens 1 verandert de kleur van de oplossing van rood tot geel. Zie illustratie 1.
3. Neem onmiddellijk de zwabber in de extractiebuis op, ageren de zwabber krachtig 15 keer, verlaten de zwabber in de extractiereageerbuis 2 minuten. Zie illustratie 2.
4. Druk de zwabber tegen de kant van de buis en druk de bodem van de buis terwijl het verwijderen van de zwabber zodat de meeste vloeibare verblijven in de buis. Verwerp de zwabber. Zie illustratie 3.
5. Met pijlen die, plaats de peilstok in de buis oplossing en begin dan de tijdopnemer neer richten. Als de procedure correct wordt gevolgd, zou de vloeistof onder de maximum (MAXIMUM) lijn op de testpeilstok moeten zijn. Zie illustratie 4.
6. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten. Zie illustratie 5.
Nota: Het wordt voorgesteld om de extractiereagentia, voorbij 30 dagen niet te gebruiken na het openen van het flesje.
 
 
 
 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF: *Two de lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een positief resultaat wijst erop dat Streptokok B in het specimen werd ontdekt.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Streptokok B huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een negatief resultaat wijst erop dat het antigeen van Streptokok B niet aanwezig in het specimen is, of is aanwezig onder het opspoorbare niveau van de test.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)