Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenSnelle Testlezer

Ferritin het Snelle van de de Diagnostische testcassette van de Testlezer Teken van Ce Met lange levensuur

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Ferritin het Snelle van de de Diagnostische testcassette van de Testlezer Teken van Ce Met lange levensuur

Ferritin Rapid Test Reader Diagnostic Test Cassette CE Mark Long Life
Ferritin Rapid Test Reader Diagnostic Test Cassette CE Mark Long Life Ferritin Rapid Test Reader Diagnostic Test Cassette CE Mark Long Life Ferritin Rapid Test Reader Diagnostic Test Cassette CE Mark Long Life Ferritin Rapid Test Reader Diagnostic Test Cassette CE Mark Long Life

Grote Afbeelding :  Ferritin het Snelle van de de Diagnostische testcassette van de Testlezer Teken van Ce Met lange levensuur Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alltest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette (ocal-R602)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: 1 T/Box
Levertijd: 20Days
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Wit Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma
Formaat: Cassette Uitrustingsgrootte: 10T
Snijd af: Zie Tussenvoegsel certificaat: CE
Hoog licht:

anesthesia devices

,

medical product

Hoog - kwaliteitsferritin het Snelle Teken van de Cassettece van de Testdiagnostische test

 

Toepassing:

 

Beschrijving:

 

De Ferritin Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwantitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van menselijke ferritin in menselijk serum of plasma en geheel bloed. Het membraan is precoated met anti-ferritin polyclonal antilichaam op het gebied van de testlijn. En het membraan is precoated met Geit antikonijn IgG op het referentielijngebied. Het goud is precoated met anti-ferritin monoclonal antilichaam en Konijn IgG. Tijdens het testen die, reageert het specimen met het deeltje met anti-ferritin monoclonal antilichaam met een laag wordt bedekt. Het mengsel migreert omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie om met anti-ferritin polyclonal antilichaam op het membraan te reageren en een rassenbarrière te produceren. De lijn in het gebied van de testlijn (t) verschijnt, als het ferritin niveau het afgesneden niveau van 13ng/ml overschrijdt. Als de ferritin concentratie minder dan 13ng/ml is, verschijnt de testlijn niet. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

Hoe te gebruiken?
 
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
Eis QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. Gebruik slechts QR-codekaart binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
Voor serum of plasmaspecimen:
1. Breng de zak aan kamertemperatuur (15-30℃) alvorens het te openen. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 volledige daling van serum of plasma (ongeveer 25μL) goed naar het specimen van de cassette over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40μL) toe en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
4. Interpreteer visueel test geen resultaten.
5. Voor de Lezersinstallatie van AllTestTM LF, verwijzen het opstarten en de volledige instructies naar de Lezersgebruikershandleiding van AllTestTM LF. De exploitant moet de Lezersgebruikershandleidingvan AllTestTM LF voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.
 
Ferritin het Snelle van de de Diagnostische testcassette van de Testlezer Teken van Ce Met lange levensuur 0
 
Voor geheel bloedspecimen:
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50μL) goed naar het specimen over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40μL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
 
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 50μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed van testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40μL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
4. Interpreteer visueel test geen resultaten.
5. Voor de Lezersinstallatie van AllTestTM LF, verwijzen het opstarten en de volledige instructies naar de Lezersgebruikershandleiding van AllTestTM LF. De exploitant moet de Lezersgebruikershandleidingvan AllTestTM LF voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.
Ferritin het Snelle van de de Diagnostische testcassette van de Testlezer Teken van Ce Met lange levensuur 1
 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door de Lezer die van AlltestTM worden gelezen LF
Het resultaat van positief wordt of negatief voor calprotectin bepaald door AlltestTM LF Lezer.
Het resultaat zou kunnen worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF. Andere klinisch beschikbare tests worden vereist als de twijfelachtige resultaten worden verkregen.
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons