China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Van het Test Geschikte Gebruik van CDV + van CPV Ab Gecombineerde Snelle Snelle de Analysetest

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:VECHECK
Certificering:qualified
Modelnummer:Vidp-325

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10 tests/doos
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Polypropyleen/Polystyreen kleur: Wit
storge: 2ºC-30ºC Formaat: Cassette
Uitrustingsgrootte: 10

CDV +CPV Ab combineerde Snelle Snelle de Analysetest van het Test Geschikte Gebruik

 

Toepassing:

 

De CDV+CPV-Snelle de Testcassette van Antilichamencombo (Serum/Plasma) is een gecombineerde cassette voor semi-kwantitatieve opsporing van het Antilichaam van het Hondeziektevirus en Hondsparvovirus-antilichaam in het serum of het plasma van de hoektand.

 

Beschrijving:

 

De CDV+CPV-Snelle de Testcassette van Antilichamencombo (Serum/Plasma) is gebaseerd op immunochromatographic analyse van de sandwich de zijstroom. De testcassette heeft twotesting vensters. Elk het testen venster heeft een streek onzichtbare van T (test) en a.c. (controle) streek. Toen de steekproef in de steekproef goed op de cassette werd toegepast, zal de vloeistof lateraal door de oppervlakte van de teststrook vloeien. Als er genoeg CDV-antilichaam of CPV-antilichaam in het specimen zijn, zal een zichtbare t-lijn verschijnt. De c-lijn zou altijd moeten verschijnen nadat een steekproef wordt toegepast, die op een geldig resultaat wijst.

 

Hoe te gebruiken?

Sta de de de het testcassette, specimen, buffer, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
2. Verzamel het verse gehele bloed van de hoektand, en scheid serum of plasma zo spoedig mogelijk van bloed om hemolyse te vermijden. Gebruik slechts duidelijk, niet-hemolyzed specimens. Verlaat niet de specimens bij kamertemperatuur voor lange perioden. Serum en plasma de specimens kunnen bij 2-8 °C maximaal 3 dagen worden opgeslagen. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20 °C. moeten worden gehouden.
3. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 40 μL) over en voeg onmiddellijk 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μL) in elk specimen toe goed afzonderlijk, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
4. Lees de resultaten in 10 minuten door de t-lijnintensiteit met de verstrekte kleurenkaart te vergelijken. Interpreteer geen resultaten na 15 minuten.
 
 
Van het Test Geschikte Gebruik van CDV + van CPV Ab Gecombineerde Snelle Snelle de Analysetest
 
De aanwezigheid van de lijn van „C“ wijst op een geldig resultaat. Lees het resultaat door de kleurenintensiteit van de lijn van „T“ met de standaard verstrekte kleurenkaart te vergelijken.

Voor CDV-antilichaam:
De V.N.-titers van hondeziekteantilichamen corresponderen met de rangen van de kleurenintensiteit.
G1 < 1:8="" G2="1:16" G3="1:32 G4 = 1:64 G5 = 1:128 G6 > 1:256

Positief: De aanwezigheid van zowel van „C“ de lijn als van „T“ lijn. T de lijn in G3 wordt beschouwd als standaardpositief. T de lijn < G3=""> G6, is zeer sterk positief, wijst op een contact onlangs met virus of in besmetting.
 
Verbied: De duidelijke c-lijn verschijnt. Geen t-lijn, of t-lijn zijn zwakker dan G1. Het wijst zeer op lage CDV-titer. Ontbroken
de immunisering kan gebeuren.

Ongeldig: Geen lijn verschijnt in de streek van de controlelijn (c).
 

Voor CPV-antilichaam:
De H.I.-titers van de hondsantilichamen van het parvovirus corresponderen met de rangen van de kleurenintensiteit.
G1 < 1:40=""> G4 = 1:160 G5 = 1:320 G6 > 1:640

Positief: De aanwezigheid van zowel van „C“ de lijn als van „T“ lijn. T de lijnintensiteit hoger wordt dan G3 beschouwd als positief. T de lijn < G3=""> G6 is zeer sterk positief, wijst op een contact onlangs met virus of in besmetting.

Verbied: De duidelijke c-lijn verschijnt. Geen t-lijn, of t-lijn zijn zwakker dan G1. Het wijst zeer op lage CPV-titer. De ontbroken immunisering kan gebeuren.

Ongeldig: Geen rassenbarrière verschijnt in c-streek.
 
 
 
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)