China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Geschikte Honds Snelle Kenmerkende Eenvoudige de Uitrustingscassette van Giardia Lamblia en snel

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:VECHECK
Certificering:qualified
Modelnummer:Viga-602

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10 tests/doos
Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
Voorwerp: Honds kleur: Wit
Plankentijd: 24 maanden Formaat: Cassette
Uitrustingsgrootte: 10

De hondsgiardia-Eenvoudige Cassette van de lamblia Snelle Kenmerkende Uitrusting en Qucikly

 

Toepassing:

 

Is de Snelle de Testcassette van Giardialamblia (Faecaliën) een zijstroom immunochromatographic analyse voor de kwalitatieve opsporing van Giardia-lambliaantigeen in dierlijke faecaliën.

 

Beschrijving:

 

Is de Snelle de Testcassette van Giardialamblia een zijstroom immunochromatographic die analyse op sandwichformaat wordt gebaseerd. De testcassette heeft een het testen venster. Tijdens het testen, wordt de steekproef toegepast in de steekproef goed op de cassette. De Giardiaantigenen, als huidig in het specimen, reageren met antilichamen anti-Giardia met een laag bedekten colloïdale gouden deeltjes in de teststrook. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met antilichamen anti-Giardia op het membraan in het gebied van de testlijn. Als het specimen Giardia-antigeen bevat, zal een rassenbarrière in het gebied die van de testlijn op een positief resultaat wijzen verschijnen. Als het specimen Giardia-geen antigenen bevat, zal een rassenbarrière niet in het gebied die van de testlijn op een negatief resultaat wijzen verschijnen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

Hoe te gebruiken?

Sta de de de het testcassette, specimen, buffer, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2mL of 1-2g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om genoeg ziekteverwekkers te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20°C. moeten worden gehouden.
Aan proces faecale specimens:
· Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
· Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen van het vloeibare specimen (ongeveer 80 µL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over. Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de inzamelingsbuis voor reactie 2 minuten.
2. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
3. Houd de buis van de specimeninzameling recht en schroef het uiteinde van de buis van de specimeninzameling los. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 80 µL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
4. Lees de resultaten 10 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 20 minuten.
Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de verdunde steekproef in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80 µL van bovendrijvende substantie, deel goed in het specimen (s) van een nieuw testcassette en een begin opnieuw uit na de hierboven vermelde instructies.
 
Geschikte Honds Snelle Kenmerkende Eenvoudige de Uitrustingscassette van Giardia Lamblia en snel
 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Positief: De aanwezigheid van zowel c-lijn als t-lijn, ongeacht t-lijn die sterk of vaag zijn.

Verbied: Slechts verschijnt de duidelijke c-lijn.

Ongeldig: Geen rassenbarrière verschijnt in c-streek, ongeacht t-de verschijning van de lijn.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)