China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Toxo IgG/IgM-van de Testuitrustingen van de Antilichamencassette Snel Hoog de Nauwkeurigheidstarief

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:VECHECK
Certificering:qualified
Modelnummer:Vitgm-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10 testsdoos
Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Wit Plankentijd: 24 maanden
Voorwerp: Honds Uitrustingsgrootte: 10
Formaat: Cassette

 

Van de de Cassette het Snelle Test van het Toxoigg/igm Antilichaam Tarief van de de Uitrustingennauwkeurigheid

 

Toepassing:

 

Is de Snelle de Testcassette van het Toxoigg/igm Antilichaam (Geheel Bloedserum/Plasma) een immunochromatographic analyse van de sandwich zijstroom voor het kwalitatieve antilichaam van het opsporingstoxoplasma (Toxo IgG/IgM Ab) in het gehele bloed van het dier of serum en plasma.

 

Beschrijving:

 

Is de Snelle de Testcassette van het Toxoigg/igm Antilichaam gebaseerd op immunochromatographic analyse van de sandwich de zijstroom. De testcassette heeft een het testen venster. Het het testen venster heeft twee onzichtbare Testgebieden (IgG/IgM) en gebied één van C (controle). Wanneer de steekproef in de steekproef goed op de cassette wordt toegepast, zal de vloeistof lateraal op de oppervlakte van de teststrook stromen. Als er genoeg Toxoplasmaigg/igm antilichamen in de steekproef zijn, zal een zichtbare lijn in IgG/IgM-gebied verschijnen. De c-lijn zou altijd moeten verschijnen nadat een steekproef wordt toegepast, wijzend op een geldig resultaat. Op deze manier, kan de cassette op de aanwezigheid van Toxoplasmaigg/igm antilichaam in de steekproef nauwkeurig wijzen.

 

Hoe te gebruiken?

 

Toxo IgG/IgM-van de Testuitrustingen van de Antilichamencassette Snel Hoog de Nauwkeurigheidstarief

 

  • Sta de de de het testcassette, specimen, buffer, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
    1. Verzamel vers geheel bloed, of scheid serum of plasma zo spoedig mogelijk van bloed om hemolyse te vermijden. Gebruik slechts duidelijk, niet-hemolyzed specimens. Verlaat niet de specimens bij kamertemperatuur voor lange perioden. Serum en plasma de specimens kunnen bij 2-8 °C maximaal 3 dagen worden opgeslagen. Voor opslag op lange termijn, serum en plasma zouden de specimens onder -20°C. moeten worden gehouden.
    2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van steekproef (ongeveer 40 μL) over en voeg onmiddellijk 3 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) goed in het specimen (s) toe, dan begin de tijdopnemer. Zie hierboven illustratie.
    3. Lees het resultaat in 5-10 minuten. Interpreteer geen resultaten na 15 minuten.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


Positief: Twee of drie lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere duidelijke rassenbarrière één zou of twee in het gebied van de testlijn moeten zijn (IgM en/of IgG).


IgMpositief: Een rassenbarrière verschijnt in controlegebied (c), verschijnt een andere rassenbarrière in IgM-gebied. Het wijst op een positief de testresultaat van IgM voor antilichamen aan Toxoplasma.


IgGpositief: Een rassenbarrière verschijnt in controlegebied (c), verschijnt een andere rassenbarrière in IgG-gebied. Het wijst op een positief de testresultaat van IgG voor antilichamen aan Toxoplasma.


Verbied: Slechts verschijnt de duidelijke c-lijn. Geen lijn verschijnt in de gebieden van de testlijn (IgM en IgG).


Ongeldig: Geen rassenbarrière verschijnt in c-gebied, geen kwestie of t-de lijn verschijnt.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)