China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Varkens Mond- en klauw Snelle de Testuitrusting van het Ziektevirus Anti een Antilichaam (P.FMDV - Ab)

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:VECHECK
Certificering:qualified
Modelnummer:Vipfma-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details:10 tests/doos
Levertijd:20Days
Gedetailleerde productomschrijving
Voorwerp: Procine kleur: Wit
Plankentijd: 24 maanden Formaat: Cassette
Uitrustingsgrootte: 10

Honds CPV + CCV + van het Antigeencombo van Giardia Lamblia Snelle Snelle Kenmerkende Eenvoudige de Uitrustingscassette en Qucikly

 

Toepassing:

 

Het varkens Mond- en klauw Ziektevirus een anti-Cassette van de Antilichamen (p.fmdv-A Ab) Snelle Test (Serum/Plasma) is een zijstroom immunochromatographic analyse voor de kwalitatieve opsporing van een serotype-FMDV-antilichamen in het serum van procine, plasma. Het is voor het toezicht op fmdv-a antilichamenniveau en het verstrekken van een belangrijke verwijzing voor het inentingsplan.

 

Beschrijving:

 

P.fmdv-cassette van de Antilichamen Snelle Test (Serum/Plasma) is gebaseerd op immunochromatographic analyse van de sandwich de zijstroom. De testcassette heeft een het testen venster voor de observatie van analyse het lopen en resultaatlezing. Het het testen venster heeft een de lijngebied onzichtbaar van T (test) en a.c. (controle) lijngebied alvorens de analyse in werking te stellen. Toen de behandelde steekproef in de steekproef goed op de cassette werd toegepast, zal de vloeistof lateraal door thesurface van de teststrook vloeien en zal met de pre-coated FMDVA-antigenen reageren. Als er een anti-FMDV-antilichamen in het specimen zijn, zal een zichtbare t-lijn in het t-lijngebied verschijnen. Als er een anti-FMDV-geen antilichamen in het specimen zijn, zal een zichtbare t-lijn niet in het t-lijngebied verschijnen. De c-lijn zou altijd moeten verschijnen nadat een steekproef wordt toegepast, die erop wijst dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de de het testcassette, specimen, buffer, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
 
1. Verzamel het verse gehele bloed van varkens, en scheid serum of plasma zo spoedig mogelijk van bloed om hemolyse te vermijden. Gebruik slechts duidelijk, niet-hemolyzed specimens. Verlaat niet de specimens bij kamertemperatuur voor lange perioden. Serum en plasma de specimens kunnen bij 2-8 °C maximaal 3 dagen worden opgeslagen. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20 °C. moeten worden gehouden.
2. Beweeg de testcassette van de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
3. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van steekproef (ongeveer 25μL) over en voeg onmiddellijk 2 dalingen van buffer (ongeveer 40μL) goed in het specimen (s) van de testcassette toe, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
4. Lees de resultaten in 5-10 minuten. Interpreteer geen resultaten na 15 minuten.
 
Varkens Mond- en klauw Snelle de Testuitrusting van het Ziektevirus Anti een Antilichaam (P.FMDV - Ab)
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Positief: De aanwezigheid van zowel c-lijn als t-lijn, geen kwestiet lijn is duidelijk of vaag.
Verbied: Slechts c-verschijnt de lijn.
Ongeldig: Geen rassenbarrière verschijnt in c-lijngebied, geen kwestie of t-de lijn verschijnt.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)