China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

AllTest Lyme IgG/IgM-Infectieziekte die ILY testen - 402 24 Maanden het Levens

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (ily-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

Hoog - van de Testuitrustingen van kwaliteitsalltest Lyme IgG/IgM Snel het Huis Professioneel Gebruik ily-402

 

Toepassingen: 

 

De snelle de Testcassette van Lyme IgG/IgM is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Borrelia in menselijk geheel bloed, serum of plasmaspecimen.

 

Beschrijving: 

   

De Lymeziekte, ook als Lyme-borreliosis wordt, is een infectieziekte door bacteriën van Borrelia SP wordt veroorzaakt bekend dat. welke door tikken wordt uitgespreid. Het gemeenschappelijkste teken van besmetting is een uitbreidend die gebied van roodheid op de huid, als erythema wordt bekend migrans, die bij de plaats van een tikbeet over een week begint nadat het is voorgekomen. De uitbarsting is typisch noch jeukerig noch pijnlijk. Ongeveer 25-50% van besmette mensen ontwikkelt geen uitbarsting. Andere vroege symptomen kunnen vermoeide koorts, hoofdpijn en voelen omvatten. Als onbehandeld, kunnen de symptomen verlies van de capaciteit omvatten om één of beide kanten van het gezicht, gezamenlijke pijnen, strenge hoofdpijnen met halsstijfheid, of harthartkloppingen te bewegen, onder andere. 1 de maanden aan later jaren, herhaald episoden van gezamenlijke pijn en het zwellen kunnen voorkomen. 1 nu en dan, ontwikkelen de mensen het schieten van pijnen of het tintelen in hun armen en benen. 1 ondanks aangewezen behandeling, ontwikkelen ongeveer 10 aan 20% van mensen gezamenlijke pijnen, geheugenproblemen, en voelen vermoeid minstens zes maanden. De Lymeziekte wordt overgebracht aan mensen door de beet van besmette tikken van de soort Ixodes. Gewoonlijk, moet de tik 36 tot 48 uren worden vastgemaakt alvorens de bacteriën kunnen uitspreiden. 6 in Noord-Amerika, Borrelia-zijn burgdorferi en Borrelia-mayonii de oorzaken. In Europa en Azië, zijn afzelii van bacteriënborrelia en Borrelia-garinii ook oorzaken van de ziekte. 2 de ziekte schijnt niet overdraagbaar tussen mensen, door andere dieren, of door voedsel te zijn. De diagnose is gebaseerd op een combinatie symptomen, geschiedenis van tikblootstelling, en misschien het testen voor specifieke antilichamen in het bloed. De bloedonderzoeken zijn vaak negatief in de vroege stadia van de ziekte. 2 testen van individuele tikken is niet typisch nuttig.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum/Plasmaspecimen:
· Gebruik een pipet: Om 5m ml van Serumplasma naar het specimen over te brengen goed, voeg dan 3drops van buffer (ongeveer 120m ml) goed aan de buffer (b) toe.
· Gebruik een druppelbuisje: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot het hogere eind van de pijp zoals aangetoond in hieronder illustratie (ongeveer 5m ml). Breng het specimen goed naar het specimen over, dan voeg 3 dalingen van buffer (ongeveer 120m ml) goed aan de buffer (b) toe, en begin de tijdopnemer.
Voor Geheel Bloedspecimen:
· Gebruik een pipet: Om 10m ml van geheel bloed naar het specimen over te brengen goed, voeg dan 3drops van buffer (ongeveer 120m ml) goed aan de buffer (b) toe.
· Gebruik een druppelbuisje: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen ongeveer 1 cm boven het hogere eind van de pijp en breng 1 volledige daling (ong. 10μL) goed van specimen naar de steekproef over. Dan voeg 3 dalingen van buffer (ongeveer 120m ml) goed aan de buffer (b) toe, en begin de tijdopnemer.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 3 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.
 
AllTest Lyme IgG/IgM-Infectieziekte die ILY testen - 402 24 Maanden het Levens
 
 
 
 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


IgGpositief: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere lijn zou in het IgG-lijngebied moeten zijn.


IgMpositief: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere lijn zou in het IgM-lijngebied moeten zijn.


IgG en IgM-POSITIEF: * Drie rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en twee testlijnen zouden in het IgG-lijngebied en IgM-lijngebied moeten zijn.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in de gebieden van de testlijn kan afhankelijk van de concentratie van antilichamen variëren anti-Lyme huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het IgG-gebied of het IgM-gebied.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)