China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Brucella Snelle de Diagnostische testuitrustingen van het Abortusantigeen met Hoge Gevoeligheid

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (iba-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

Geschikte Brucella Snelle de Testuitrustingen van het Abortusantigeen met Hoge Gevoeligheid

 

Toepassingen: 

 

De Brucella Snelle de Testcassette van het Abortusantigeen (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Brucella abortusantigeen in menselijk geheel bloed, serum of plasmaspecimen.

 

Beschrijving: 

   

Brucella het abortus is een gramnegatieve bacterie die in veestapel wordt gevonden. Deze intracellular parasiet is een bloed gedragen ziekteverwekker die voorbarige abortus van een veefoetus veroorzaakt. Wat deze bacterie zo gevaarlijk maakt is dat het zoonotic is, betekenend kan het van een dier aan een menselijke gastheer worden overgebracht en nog pathogeen blijven. In mensen kunnen de scherpe als chronische symptomen van deze ziekteoorzaak zowel maar met antibiotica worden behandeld. Wegens dit economische effect op de veezaken en ziektepotentieel in mensen, hebben de V.S. bijna $3,5 miljard proberend om de veekudden in de V.S. in te enten besteed. Het is mogelijk voor B.-abortus om van wilde bevolking van elanden en bizon in binnenlandse veekudden worden uitgespreid en vandaar dat blijft de overheid van de V.S. waakzaam in het volgen van potentiële gevallen binnen kudden.

 

Hoe te gebruiken? 

 
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor serum of plasmaspecimen:
· Gebruik een druppelbuisje van het verwijderingsspecimen: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen over 1cm boven de Vullingslijn, en breng 2 dalingen van serum of plasma (ongeveer 40µL) goed naar het specimen (s) over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ul ongeveer 120) goed in de buffer (b) toe. Zie hieronder illustratie en begin de tijdopnemer.
· Gebruik micropipette: Overdracht 40 ulofserum of plasmaspecimen aan het specimen goed (s), voegt dan 2 dalingen van buffer (ul ongeveer 120) goed in de buffer (b) toe. Zie hieronder illustratie en begin de tijdopnemer.
Voor geheel bloedspecimen:
· Gebruik een druppelbuisje van het verwijderingsspecimen: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen over 1cm boven de Vullingslijn, en breng 1 daling van geheel bloed (ongeveer 20µL) goed naar het specimen (s) over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ul ongeveer 120) goed in de buffer (b) toe. Zie hieronder illustratie en begin de tijdopnemer.
· Gebruik micropipette: Overdracht 20 ul van geheel bloed aan het specimen goed (s), voegt dan 2 dalingen van buffer (ul ongeveer 120) goed in de buffer (b) toe. Zie hieronder illustratie en begin de tijdopnemer.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 
Brucella Snelle de Diagnostische testuitrustingen van het Abortusantigeen met Hoge Gevoeligheid
 
 
 
 
 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Brucella abortusantigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en
contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)