China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De Tuberculosetb van de strookpeilstok Infectieziekte die Snelle Uitrustingen met Ce test

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Peilstok (iba-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:50T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: peilstok Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 50T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

De geschikte van de de Tuberculose (TB) Snelle Test van de Strookuitrustingen Peilstok met Hoge Gevoeligheid

 

Toepassingen: 

 

De peilstok van de Tuberculose Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen anti-TB (Isotypes IgG, IgM en IgA) in geheel bloed, serum of plasmaspecimens.

 

Beschrijving: 

   

De tuberculose (TB) wordt hoofdzakelijk via transmissie in de lucht die van aerosolized druppeltjes uitgespreid door het hoesten te niezen en te spreken worden ontwikkeld. De gebieden van slechte ventilatie stellen het grootste risico van blootstelling aan besmetting. TB is een belangrijke oorzaak van over de hele wereld morbiditeit en mortaliteit die, in het grootste aantal sterfgevallen toe te schrijven aan één enkele besmettelijke agent resulteren. De Wereldgezondheidsorganisatie rapporteert dat meer dan 8 miljoen nieuwe gevallen van actieve tuberculose jaarlijks worden gediagnostiseerd. Bijna 3 miljoen sterfgevallen worden ook toegeschreven aan TB. 1,2 de geschikte diagnose is essentieel voor TB controle, aangezien het vroege initiatie van verdere therapie en grenzen uitgespreid van besmetting verstrekt. Verscheidene kenmerkende methodes om TB zijn te ontdekken gebruikt in de loop van de jaren met inbegrip van huidtest, sputumvlek, en sputumcultuur en borströntgenstraal. Maar al deze methodes hebben sommige beperkingen. De nieuwere tests, zoals pcr-DNA versterkings of interferon-gamma analyse, zijn onlangs geïntroduceerd. Nochtans, is de omlooptijd voor deze tests lang, vereisen zij laboratoriummateriaal en bekwaam personeel, en wat zijn noch rendabel noch makkelijk te gebruiken. 3 deze tests zijn duur en ook niet praktisch voor ontwikkelingslanden. De serologische methodes vormen een aantrekkelijk alternatief, aangezien TB de serologische diagnose eenvoudig is, goedkoop, vrij niet-invasief, en het niet bij de opsporing van mycobacteriën afhangt. De peilstok van de Tuberculose Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een snelle test voor kwalitatieve opsporing van antilichamen anti-TB (Isotypes IgG, IgM en IgA) in geheel bloed, serum of plasmaspecimens. De test gebruikt een combinatie recombinante antigenen om opgeheven niveaus van antilichamen anti-TB in geheel bloed, serum of plasmaspecimens te ontdekken.

 

Hoe te gebruiken? 

 
Sta de de de het testpeilstok, specimen, buffer, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Voor Serum of Plasmaspecimens:
Houd verticaal het druppelbuisje; breng 3 dalingen van serum of plasma (ongeveer 75 μL) naar het specimengebied van over testpeilstok en begin dan de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimens van Venipuncture:
Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van venipuncture over voegt het gehele bloed (ongeveer 75 μL) aan het specimengebied van testpeilstok, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toe en begint de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimens van Fingerstick:
Sta 3 het hangen dalingen van fingerstick geheel bloed (toe ongeveer 75 μL) om in het centrum van het specimengebied van testpeilstok te vallen, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 30 minuten.
 
De Tuberculosetb van de strookpeilstok Infectieziekte die Snelle Uitrustingen met Ce test
 
 
 
 
 
 
 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één lijn zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere lijn zou in het testgebied (t) moeten zijn.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van antilichamen anti-TB huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t).


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)