China  fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het snelle Infectieziekte Testen voor Kwalitatieve Opsporing van Adenovirus/RSV/Griep A+B Combo

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (irs-502)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Materiaal: Plastic
Specimen: Nasopharyng opslagruimte: 2-30°C
Plankentijd: 24 maanden certificaat: CE

 
Snelle snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Adenovirus/RSV/Griep A+B Combo in Nasopharyng-verklaard specimensce

 

 

Toepassingen: 

 

Adenovirus/Snelle de de Testcassette van RSV/van de Griep A+B Combo zijn snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Adenovirus antigeen, Ademhalings Syncytial Virusantigeen en Griep A en B-antigenen in nasopharyngeal zwabberspecimens. Het is bedoeld om in de snelle differentiële diagnose van Adenovirus, virale Ademhalings Syncytial Virus, Griep A en B-besmettingen te helpen.

 

 

Beschrijving: 

     

Hoewel er een verscheidenheid van virussen zijn die besmettingen in het lagere ademhalingskanaal in kinderen en volwassenen kunnen veroorzaken, zijn de Griep A + B, het ademhalings syncytial virus (RSV), de griep voor 1, 2 en 3 en Adenovirus vaak het gemeenschappelijkst. Symptomen van ademhalingsziekte die door Adenovirus worden de veroorzaakt omvat van de verkoudheid aan longontsteking, „kroep“, en bronchitis. Er is serotype 47 van Adenovirus, die verschillende ziekte van bindvliesontsteking, bronchitis, longontsteking, diarree en andere symptomen veroorzaakt. Onder hen, zijn de serotypes van 8, 14, 16, en 17 getoond om bindvliesontsteking te veroorzaken, terwijl serotypes 7, 14, 21 ademhalingssymptomen veroorzaken. De antilichamen die in de huidige testuitrusting heeft worden gebruikt een brede waaier van reactiviteit tegen vele serotypes van adenovirus, met inbegrip van serotypes van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 14, 16, 17, 19 en 37.
Het ademhalings Syncytial Virus (RSV), dat besmetting van de longen en de ademhalingspassages veroorzaakt, is een belangrijke oorzaak van ademhalingsziekte in jonge kinderen. In volwassenen, kan het symptomen van een verkoudheid, zoals een muffe of lopende neus, een keelpijn, een milde hoofdpijn, een hoest, een koorts, en een algemeen gevoel slechts veroorzaken van het zijn Illinois. Maar in voorbarige babys en jonge geitjes met ziekten die de longen beïnvloeden, hart, of immuunsysteem, RSV-kunnen de besmettingen tot andere ernstigere ziekten leiden. 1 RSV is hoogst besmettelijk en kan door druppeltjes worden uitgespreid die het virus bevatten wanneer iemand hoest of niest. Het kan ook op oppervlakten (zoals countertops of deurknoppen) en op handen en kleding leven, zodat kan het gemakkelijk worden uitgespreid wanneer een persoon vervuild iets raakt. RSV kan snel door scholen en kinderverzorgingscentra uitspreiden. De babys worden het vaak wanneer de oudere jonge geitjes het virushuis van school dragen en het tot hen overgaan. Bijna zijn alle jonge geitjes minstens eens besmet met RSV tegen de tijd dat zij 2-3 jaar oud zijn. RSV-de besmettingen komen vaak in epidemieën voor die laatste van recente daling door de vroege lente. De ademhalingsziekte die door RSV wordt veroorzaakt — zoals bronchiolitis of longontsteking — duurt gewoonlijk over een week, maar sommige gevallen kunnen verscheidene weken duren. Griep (die algemeen als ‚griep‘ wordt de bekend) is een hoogst besmettelijke, scherpe virale besmetting van het ademhalingskanaal. Het is een overdraagbare ziekte die door het hoesten en het niezen van aerosolized druppeltjes gemakkelijk wordt overgebracht die levend virus bevatten. 3 de griepuitbarstingen komen elk jaar tijdens de daling voor en wintermaanden. Type A de virussen zijn typisch meer overwegend dan typeb virussen en met de meeste ernstige griepepidemieën geassocieerd, terwijl de typeb besmettingen gewoonlijk milder zijn.
De goudstandaard van laboratoriumdiagnose is de cultuur van de 14 dagcel met één van een verscheidenheid van cellenvariëteiten die de groei van griepvirus kunnen steunen. De celcultuur heeft klinisch nut beperkt, zoals de resultaten te laat in de klinische cursus voor efficiënte geduldige interventie worden verkregen. De omgekeerde Transcriptase-PolymeraseKettingreactie (rechts-PCR) is een nieuwere methode die over het algemeen gevoeliger is dan cultuur met betere opsporingstarieven over cultuur van 2-23%. 5 nochtans, is rechts-PCR duur, complex en moet in gespecialiseerde laboratoria worden uitgevoerd.
Adenovirus/Snelle de de Testcassette van RSV/van de Griep A+B Combo (Nasopharyngeal Zwabber) ontdekken kwalitatief de aanwezigheid van Adenovirus, Ademhalings Syncytial Virus, Griep A en B-antigenen in Nasopharyngeal Zwabberspecimens, die resultaten opleveren binnen 15 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor Adenovirus, Ademhalings Syncytial Virus, Griep A en B om Adenovirus selectief te ontdekken, Ademhalings Syncytial Virus, Griep A en B-antigenen in Nasopharyngeal Zwabberspecimens.
 

Hoe te gebruiken? 

 

 

 

 

Het snelle Infectieziekte Testen voor Kwalitatieve Opsporing van Adenovirus/RSV/Griep A+B Combo

 

 

 1. Sta de test, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
  1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
  2. Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 15 dalingen van oplossing (ong. 500μL) aan de Extractiebuis toe. Zie illustratie 1.
  3. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden.
  terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis. Zie illustratie 2.
  4. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
  5. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4.
  6. Voeg 3 dalingen van de oplossing (approx.120μL) goed aan elke steekproef toe en begin dan de tijdopnemer. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


Adenovirus POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen in het linkervenster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Een positief resultaat in het testgebied wijst erop dat adenovirus het antigeen in de steekproef werd ontdekt.


RSV-POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen in het middenvenster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Een positief resultaat in het testgebied wijst erop dat het Ademhalings Syncytial Virusantigeen in de steekproef werd ontdekt.


Griep een POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen in het juiste venster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het Griepa gebied (a) moeten zijn. Een positief resultaat in het Griepa gebied wijst op dat Griepa antigeen in de steekproef werd ontdekt.


Griepb POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen in het juiste venster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het Griepb gebied (b) moeten zijn. Een positief resultaat in het Griepb gebied wijst erop dat het Griepb antigeen in de steekproef werd ontdekt.

 

Griep A en Griepb POSITIEF: * Drie verschillende rassenbarrières verschijnen in het juiste venster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en rassenbarrière twee zou in het Griepa gebied (a) en Griepb gebied (b) moeten zijn. Een positief resultaat in het gebied van het Griepa gebied en van de Griep B wijst op dat Griepa antigeen en het Griepb antigeen werd ontdekt in de steekproef.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen rassenbarrière verschijnt in de gebieden van de testlijn (T of A of B).


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)