502 Bad Gateway


nginx
Mycoplasma van de het Antigeen Zijstroom van Pneumoniae de Analyses Snelle Test van Immunochromatographic
China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Mycoplasma van de het Antigeen Zijstroom van Pneumoniae de Analyses Snelle Test van Immunochromatographic

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (IMP-502)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 Mycoplasma van de AllTest Hoge Gevoeligheid van de Stroomimmunochromatographic van het pneumoniaeantigeen Zij de Analyses Snelle Test met Ce

 

 

Toepassingen:

 

Mycoplasma is de Snelle de Testcassette van het pneumoniaeantigeen snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Mycoplasma pneumoniae (M.-pneumoniae) antigenen in menselijke keelzwabbers. Het is bedoeld om in de snelle differentiële diagnose van Mycoplasma pneumoniaebesmettingen te helpen.

 

 

Beschrijving:

 

M. pneumoniae is één van drie species van Mycoplasma die vaak besmetting in mensen veroorzaken. M. pneumoniae veroorzaakt het meest meestal hogere ademhalingskanaalbesmettingen, maar kunnen longontsteking ook veroorzaken. De identificatie van M.-pneumoniae zal het beleid van de ziekte met aangewezen antibiotische behandeling helpen. Dit M.-pneumoniaeimmunoassay is bedoeld om M.-pneumoniaeantigeen kwalitatief te ontdekken. Omdat deze éénfasige M.-pneumoniae snelle test gemakkelijk is uit te voeren, wordt het wijd gebruikt als apparaat van de onderzoekstest en als hulp in de diagnostiek van M.-pneumoniaeziekte.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta het testapparaat, de teststeekproef en de buffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van oplossing (ong. 500μl) aan de Extractiebuis toe. Zie illustratie 1.
3. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustratie 2.
4. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
5. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4.
6. Voeg drie dalingen van de oplossing (approx.120μl) goed aan de steekproef toe en begin dan de tijdopnemer. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 
 
 
Mycoplasma van de het Antigeen Zijstroom van Pneumoniae de Analyses Snelle Test van Immunochromatographic
 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF: Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (C), en één rassenbarrière in het testgebied (T). De schaduw van kleur kan variëren, maar het zou als positief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.


VERBIED: Slechts één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (C), en geen lijn in het testgebied (T). Het negatieve resultaat wijst erop dat er geen M.-pneumoniae in de steekproef zijn of het aantal M.-pneumoniae onder de opspoorbare waaier is.


ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het controlegebied (C). De test is ongeldig zelfs als er een lijn op testgebied (T) is. Het ontoereikende steekproefvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de testprocedure en herhaal de test gebruikend een nieuw testapparaat. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)