China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Methylenedioxypyrovaleronemdpv Druggebruik Testuitrusting 1000ng/de Stap van Ml Één

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dmdp-X14

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Poeder
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 1000ng/ml certificaat: CE

 

Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) Druggebruik de Testcomité van de Testuitrusting 1000ng/ml Één de Uitrustingen van de Poederdiagnose met Ce

 

Toepassing:

 

Het Comité 3,4 van de methylenedioxypyrovalerone (MDPV) Snelle Test (Poeder) is een snelle immunochromatographic analyse voor de kwalitatieve opsporing van MDPV. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:  

 

3,4-methylenedioxypyrovalerone (MDPV) is een psychoactieve recreatieve drug met stimulanseigenschappen die als norepinephrine-dopamine reuptake inhibitor (NDRI) dienst doet. Het werd eerst ontwikkeld in de jaren '60 door een team in Boehringer Ingelheim1. MDPV bleef een duistere stimulans tot rond 2004 toen het naar verluidt als ontwerperdrug werd verkocht. De producten als badzout worden geëtiketteerd die MDPV bevatten werden eerder verkocht als recreatieve drugs in benzinestations en gemakopslag in de Verenigde Staten, gelijkend op de marketing voor Kruid en K2 als wierook die.
MDPV is methylenedioxy ring-gesubstitueerd die analogon 3,4 van samenstellingspyrovalerone, in de jaren '60 wordt ontwikkeld, die voor de behandeling van chronische moeheid en als anorexie, maar veroorzaakte problemen van misbruik en afhankelijkheid is gebruikt. Nochtans, ondanks zijn structurele gelijkenis, dragen de gevolgen van MDPV weinig gelijkenis aan andere derivaten van methylenedioxyphenylalkylamine zoals 3,4 methylenedioxy-n-methylamphetamine (MDMA), in plaats daarvan hoofdzakelijk veroorzakend stimulansgevolgen met slechts milde entactogenic kwaliteiten.
MDPV ondergaat fase 1 van CYP450 2D6, van 2C19, van 1A2, en COMT-metabolisme (lever) in methylcatechol en pyrrolidine, die op zijn beurt glucuronated (uridine 5 ' - diphospho-glucuronosyl-transferase) toelatend het om door de nieren zijn, met slechts een kleine fractie metabolites worden afgescheiden die in stools3 worden afgescheiden. Geen vrije pyrrolidine zal in het poeder worden ontdekt.
3, 4 methylenedioxypyrovalerone (MDPV) analyse bevat binnen het Snelle Testcomité leveren een positief resultaat op wanneer de methamfetamineconcentratie in poeder 1000ng/mL overschrijdt.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Het testpaneel (in gesloten zakken) zouden, de steekproeven, en de controles aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan moeten worden gebracht het testen. Open geen zakken tot klaar om de analyse uit te voeren.
Verwijder het testpaneel uit zijn beschermende zak en etiketteer het paneel met de identificatie of de controleetiket van de patiënt.
VOOR OPPERVLAKTEN
1. Veeg met de steekproef duidelijke kant van strook in het paneel over de oppervlakte af waarop de drugs worden verdacht.
2. Stijg GLB van bufferflesje op.
3. Vul al buffer vanaf het bufferflesje in de beschermingsdekking.
4. Neem de Test langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer.
5. Wacht op controlelijn om op het membraan te verschijnen, lees het resultaat na 5 minuten en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Methylenedioxypyrovaleronemdpv Druggebruik Testuitrusting 1000ng/de Stap van Ml Één

 
VOOR VASTE LICHAMEN ZONDER ZWABBER
1. Open het bufferflesje en zet een snuifje van verondersteld vast lichaam in de buffer.
2. Sluit het flesje. Schud het krachtig voor een korte tijd. Wacht op 30sec.
3. Stijg het druppelbuisje GLB op.
4. Vul al buffer met opgeloste substanties in de beschermingsdekking.
5. Neem de Test langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer.
6. Wacht op controlelijn om op het membraan te verschijnen.
7. Lees de resultaten na 5 minuten en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Methylenedioxypyrovaleronemdpv Druggebruik Testuitrusting 1000ng/de Stap van Ml Één

VOOR VASTE LICHAMEN MET ZWABBER
1. Open bufferflesje. Neem de zwabber in de buis op 5-10 seconden om zwabberhoofd toe te laten om grondig in de buffer worden doorweekt.
2. Neem de zwabber en veeg de oppervlaktevaste lichamen af zacht minstens 3 keer, en neem dan de zwabber in bufferflesje en mengeling op goed minstens 1 minuut. Druk meerdere keren de zwabber door de buitenmuren van het flesje tegen de zwabber samen te persen zich goed te mengen. Druk tot slot de zwabber om het grootste deel van het oplossingsverblijf in het bufferflesje te maken en de zwabber te verwijderen. Gebruik oplossing als specimen zo wordt verkregen dat.
3. Stijg GLB van druppelbuisje GLB op.
4. Vul de oplossing met opgeloste substanties in de beschermingsdekking.
5. Neem het Testcomité langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer.
6. Wacht op controlelijn om op het membraan te verschijnen.
7. Lees het resultaat na 5 minuten en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Methylenedioxypyrovaleronemdpv Druggebruik Testuitrusting 1000ng/de Stap van Ml Één

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
Methylenedioxypyrovaleronemdpv Druggebruik Testuitrusting 1000ng/de Stap van Ml Één

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnen de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de steekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.


*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

Methylenedioxypyrovaleronemdpv Druggebruik Testuitrusting 1000ng/de Stap van Ml Één

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de steekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.


Methylenedioxypyrovaleronemdpv Druggebruik Testuitrusting 1000ng/de Stap van Ml Één

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)