China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Hoge PrecisieDruggebruik Testuitrusting Lysergic Zure Diethylamide LSD 20ng/Ml-Comité

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dmd-X14

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Poeder
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 20ng/ml certificaat: CE

 

Hoge Precisie Één Stapdrug van van de Uitrustings Lysergic zure diethylamide van de Misbruiktest de Testcomité (LSD) 20ng/ml Uitrustingen van de Poederdiagnose met Ce

 

Toepassing:

 

Het Lysergic Zure Snelle de Testcomité van Diethylamidel is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Lysergic zure diethylamide een afgesneden 20ng/ml.
Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden vermeld.

 

Beschrijving:  

 

Lysergic zure diethylamide (LSD) is een wit poeder of een duidelijke, kleurloze vloeistof. LSD wordt vervaardigd van lysergic zuur dat natuurlijk in de moederkoornpaddestoel voorkomt die op tarwe en rogge groeit. Het is een Programma I gereguleerde stof, beschikbaar in vloeistof, poeder, tablet (microdots), en capsulevorm. LSD wordt recreatief als hallucinogen voor zijn capaciteit gebruikt om menselijke waarneming en stemming te veranderen. LSD wordt hoofdzakelijk gebruikt door mondeling beleid, maar kan worden geïnhaleerd, worden ingespoten en, transdermally worden toegepast. LSD is niet-selectieve agonist 5-HT, kan zijn hallucinogeen effect door met 5-HT 2Areceptors in wisselwerking te staan als gedeeltelijke agonist uitoefenen en de NMDA receptor-bemiddelde sensorische, op waarneming gebaseerde, affectieve en cognitieve processen te moduleren. LSD bootst 5-HT bij de receptoren van 5-HT na 1A, veroorzakend het duidelijke vertragen van het vurentarief serotonergic neuronen. LSD heeft een plasmahalveringstijd van 2.5-4 u. Metabolites van LSD omvatten n-desmethyl-LSD, hydroxy-LSD, 2 oxo-LSD, en 2 oxo-3-hydroxy-LSD. Deze metabolites zijn inactief allen. LSD-het gebruik kan typisch in urine voor periodes van 2-5 dagen worden ontdekt. Tramadol bevat binnen het Snelle de Testcomité van LSD levert een positief resultaat op wanneer de LSD-concentratie 20ng/ml overschrijdt.
 

 

Hoe te gebruiken? 

Het testapparaat (in gesloten zakken) zouden, de steekproeven, en de controles aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan moeten worden gebracht het testen. Open geen zakken tot klaar om de analyse uit te voeren.
Verwijder het testapparaat uit zijn beschermende zak en etiketteer het apparaat met de identificatie of de controleetiket van de patiënt.
VOOR OPPERVLAKTEN
1.Wipe met het paneel over de oppervlakte waarin de drugs worden verwacht
2. Stijg GLB van geleverde buis op;
3. Vul alle buffers vanaf de geleverde buis van buffer in de beschermingsdekking.
4. Neem de Multitest langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer
5. Wacht op lijnen om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Hoge PrecisieDruggebruik Testuitrusting Lysergic Zure Diethylamide LSD 20ng/Ml-Comité


VOOR VASTE LICHAMEN
1. Open de buis en breng het vaste lichaam aan de buffer aan.
2. Sluit de buis met druppelbuisje en GLB. Schud het een korte tijd. Wacht op 30 seconden.
3. Stijg GLB van geleverde buis op;
4. Vul alle buffers met opgeloste substanties in de beschermingsdekking.
5. Neem de Multitest langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer.
6. Wacht op lijnen om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Hoge PrecisieDruggebruik Testuitrusting Lysergic Zure Diethylamide LSD 20ng/Ml-Comité

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
Hoge PrecisieDruggebruik Testuitrusting Lysergic Zure Diethylamide LSD 20ng/Ml-Comité

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnen de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de steekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.


*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

Hoge PrecisieDruggebruik Testuitrusting Lysergic Zure Diethylamide LSD 20ng/Ml-Comité

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de steekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.


Hoge PrecisieDruggebruik Testuitrusting Lysergic Zure Diethylamide LSD 20ng/Ml-Comité

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)