China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

200ng/Ml Fentanyl Druggebruik Van de Testuitrusting de Hoge Precisie Één Stapdiagnose

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dmd-X14

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Poeder
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 200ng/ml certificaat: CE

200ng / ml Snelle aflezing Fentanyl Hoge precisie Eenstap Misbruik diagnose Diagnosetest Testpaneel Poeder   Met CE

Toepassing:

Het Fentanyl Rapid Test Panel is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van Fentanyl een grenswaarde van 200ng / ml.
Deze test levert slechts een voorlopig analytisch testresultaat op. Een meer specifieke alternatieve chemische methode moet worden gebruikt om een ​​bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. Gaschromatografie / massaspectrometrie (GC / MS) is de voorkeursbevestigingsmethode. Klinische overwegingen en professionele oordeelsvorming moeten worden toegepast op elk testresultaat van drugsgebruik, met name wanneer voorlopige positieve resultaten worden aangegeven.

Beschrijving:

Fentanyl, behoort tot krachtige verdovende middelen analgetica en is een μ speciale opiaten receptor stimulant. Fentanyl is een van de variëteiten die zijn opgenomen in het beheer van de "Single Convention of narcotic drug in 1961" van de Verenigde Naties. Van de opiaten die onder internationale controle staan, is fentanyl een van de meest gebruikte middelen om matige tot ernstige pijn te genezen1. Na continue injectie van fentanyl zal de patiënt langdurig opioïde onthoudingssyndroom hebben, zoals ataxie en prikkelbaarheid enz., Wat de verslaving na langdurig gebruik van fentanyl vormt. In vergelijking met drugsverslaafden van amfetamine hebben drugsverslaafden die fentanyl gebruiken voornamelijk de kans op een hoger infectiegraad van HIV, gevaarlijker injectiegedrag en meer levenslange overdosis medicijnen.
De Fentanyl in het FYL Rapid Test Panel geeft een positief resultaat wanneer de FYL-concentratie 200 ng / ml overschrijdt.

Hoe te gebruiken?

Testapparaat (in gesloten zakjes), monsters en controles moeten vóór het testen op kamertemperatuur (15-30 ° C) worden gebracht. Open de zakjes niet voordat u klaar bent om de test uit te voeren.
Haal het testapparaat uit de beschermhoes en label het apparaat met het identificatie- of controlelabel van de patiënt.
VOOR OPPERVLAKKEN
1. Veeg met het paneel over het oppervlak waarin de medicijnen worden verwacht.
2. Verwijder de dop van de bijgeleverde buis;
3. Vul alle buffers uit de meegeleverde bufferbuis in de beschermkap.
4. Steek de Multitest langzaam en voorzichtig in de beschermkap met buffer
5. Wacht tot er lijnen op het membraan verschijnen en lees de resultaten na 5 minuten en interpreteer het resultaat niet na 10 minuten.


VOOR SOLIDEN
1. Open de buis en plaats de vaste stof in de buffer.
2. Sluit de buis met druppelaar en dop. Schud het een korte tijd. Wacht 30 sec.
3. Verwijder de dop van de bijgeleverde buis;
4. Vul alle buffers met opgeloste stoffen in de beschermkap.
5. Steek de Multitest langzaam en voorzichtig in de beschermkap met buffer.
6. Wacht tot er lijnen op het membraan verschijnen en lees de resultaten na 5 minuten en interpreteer het resultaat niet na 10 minuten.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Raadpleeg de bovenstaande afbeelding)

NEGATIEF: * Er verschijnt een gekleurde lijn in het regelgebied (C) en gekleurde lijnen verschijnen in het testgebied (T). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in het monster lager zijn dan de aangegeven grenswaarden voor een bepaald getest geneesmiddel.


* OPMERKING: de schaduw van de gekleurde lijnen in het testgebied (T) kan variëren. Het resultaat moet als negatief worden beschouwd als er zelfs een vage lijn is.

POSITIEF: Er verschijnt een gekleurde lijn in het regelgebied (C) en er verschijnt GEEN lijn in het testgebied (T). Het positieve resultaat betekent dat de medicijnconcentratie in het monster groter is dan de aangegeven grenswaarde voor een specifiek medicijn.


ONGELDIG: er verschijnt geen lijn in het regelgebied (C). Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedurele technieken zijn de meest waarschijnlijke redenen voor het falen van de controlelijn. Lees de aanwijzingen opnieuw en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Neem contact op met uw fabrikant als het resultaat nog steeds ongeldig is.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)