China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Alpha- - Pyrrolidinovalerophenone-Druggebruik Het Poeder Hoge Precisie van de Testuitrusting 1000ng/Ml

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dap-X14

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Poeder
Uitrustingsgrootte: 10 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 1000ng/ml certificaat: CE

 

Alpha--Pyrrolidinovalerophenone (Poeder) Hoge PrecisieDruggebruik het Comité van de Diagnose1000ng/ml Test Uitrusting met Ce 

 

Toepassing:

 

Het α-PVP Snelle Testcomité (Poeder) is een snelle immunochromatographic analyse voor de kwalitatieve opsporing van alpha--Pyrrolidinovalerophenone (α-PVP).
Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:  

 

Alpha--Pyrrolidinovalerophenone (ook als α-PVP wordt bekend, a-PVP, alpha--PVP, en Flakka) is een synthetische stimulanssubstantie van de cathinone en pyrrolidine chemische klassen die. Het komt over het algemeen in de vorm van of een kristallijn poeder of gekristalliseerde scherven dat de gebruikers kunnen opnemen om krachtige maar kortstondige euforische stimulansgevolgen te veroorzaken die met die van methamfetamine en cocaïne vergelijkbaar zijn toen insufflated of liet verdampen. α-PVP is gemeld om de oorzaak, of een significante medebepalende die doodsoorzaak in zelfmoorden en overdosissen te zijn door combinaties drugs worden veroorzaakt. Het is ook verbonden met minstens één dood waar het met pentedrone werd gecombineerd en hartverlamming veroorzaakte.
Het α-PVP Snelle Testcomité (Poeder) is een snelle test van het poederonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om α-PVP selectief te ontdekken. Het α-PVP Snelle Testcomité (Poeder) levert een positief resultaat op wanneer de concentratie van α-PVP 1000 ng/ml overschrijdt.

 

Hoe te gebruiken?

 

Het testapparaat (in gesloten zakken) zouden, de steekproeven, en de controles aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan moeten worden gebracht het testen. Open geen zakken tot klaar om de analyse uit te voeren.


Verwijder het testapparaat uit zijn beschermende zak en etiketteer het apparaat met de identificatie of de controleetiket van de patiënt.
VOOR OPPERVLAKTEN
1.Wipe met het paneel over de oppervlakte waarin de drugs worden verwacht.
2. Stijg GLB van geleverde buis op;
3. Vul alle buffers vanaf de geleverde buis van buffer in de beschermingsdekking.
4. Neem de Multitest langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer
5. Wacht op lijnen om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Alpha- - Pyrrolidinovalerophenone-Druggebruik Het Poeder Hoge Precisie van de Testuitrusting 1000ng/Ml


VOOR VASTE LICHAMEN
1. Open de buis en breng het vaste lichaam aan de buffer aan.
2. Sluit de buis met druppelbuisje en GLB. Schud het een korte tijd. Wacht op 30 seconden.
3. Stijg GLB van geleverde buis op;
4. Vul alle buffers met opgeloste substanties in de beschermingsdekking.
5. Neem de Multitest langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer.
6. Wacht op lijnen om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Alpha- - Pyrrolidinovalerophenone-Druggebruik Het Poeder Hoge Precisie van de Testuitrusting 1000ng/Ml

VOOR VASTE LICHAMEN MET ZWABBER
1. Neem het bufferflesje en open het deksel. Plaats de zwabber in de buis 5-10 seconden om zwabberhoofd toe te laten om grondig in de buffer worden doorweekt.
2. Neem de zwabber en veeg de oppervlaktevaste lichamen af zacht minstens 3 keer, en neem dan de zwabber in bufferflesje en mengeling op goed minstens 1 minuut. Druk meerdere keren de zwabber door de buitenmuren van het flesje tegen de zwabber samen te persen zich goed te mengen. Druk tot slot de zwabber om het grootste deel van het oplossingsverblijf in het bufferflesje te maken en de zwabber te verwijderen. Gebruik oplossing als specimen zo wordt verkregen dat.
3. Stijg GLB van druppelbuisje GLB op.
4. Vul de oplossing met opgeloste substanties in de beschermingsdekking.
5. Neem het Testcomité langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer.
6. Wacht op controlelijn om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

Alpha- - Pyrrolidinovalerophenone-Druggebruik Het Poeder Hoge Precisie van de Testuitrusting 1000ng/Ml

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
Alpha- - Pyrrolidinovalerophenone-Druggebruik Het Poeder Hoge Precisie van de Testuitrusting 1000ng/Ml

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnen de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de steekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.


*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

Alpha- - Pyrrolidinovalerophenone-Druggebruik Het Poeder Hoge Precisie van de Testuitrusting 1000ng/Ml

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de steekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.


Alpha- - Pyrrolidinovalerophenone-Druggebruik Het Poeder Hoge Precisie van de Testuitrusting 1000ng/Ml

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)