China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Amfetamine 1000ng/Ml-Druggebruik Testuitrusting, Mini Stap Snelle Test

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dam-X14

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Poeder
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 1000ng/ml certificaat: CE

 

Geschikt en Hoog Druggebruik Van de Gevoeligheidsamfetamine 1000ng/ml het Comité van de de Uitrustingstest van de Diagnosetest Poeder met Ce 

 

Toepassing:

 

Het Comité van de Amfetamine Snelle Test is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van amfetamine een afgesneden 1000ng/ml.
Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. Klinisch
de overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden vermeld.

 

Beschrijving:  

 

De amfetamine is een Programma II gereguleerde stof beschikbaar door voorschrift (Dexedrine®) en is ook beschikbaar op de ongeoorloofde markt. De amfetaminen zijn een klasse van machtige sympathomimetic agenten met therapeutische toepassingen. Zij zijn chemisch verwant met natuurlijke catecholamines van het menselijke lichaam: epinefrine en norepinephrine. De scherpe hogere dosissen leiden tot verbeterde stimulatie van het centrale zenuwstelsel (CNS) en veroorzaken euforie, waakzaamheid, verminderde eetlust, en een betekenis van verhoogde energie en macht. De cardiovasculaire reacties op amfetaminen omvatten verhoogde bloeddruk en hartaritmie. De scherpere reacties veroorzaken bezorgdheid, paranoia, hallucinaties, en psychotisch gedrag.
De amfetamineanalyse bevat binnen het Comité van de AMPÈRE Snelle Test levert een positief resultaat op wanneer de AMPÈREconcentratie 1000ng/ml overschrijdt.

 

Hoe te gebruiken?

Het testapparaat (in gesloten zakken) zouden, de steekproeven, en de controles aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan moeten worden gebracht het testen. Open geen zakken tot klaar om de analyse uit te voeren.
Verwijder het testapparaat uit zijn beschermende zak en etiketteer het apparaat met de identificatie of de controleetiket van de patiënt.
VOOR OPPERVLAKTEN
1.Wipe met het paneel over de oppervlakte waarin de drugs worden verwacht.
2. Stijg GLB van geleverde buis op;
3. Vul alle buffers vanaf de geleverde buis van buffer in de beschermingsdekking.
4. Neem de Multitest langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer
5. Wacht op lijnen om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Amfetamine 1000ng/Ml-Druggebruik Testuitrusting, Mini Stap Snelle Test

VOOR VASTE LICHAMEN
1. Open de buis en breng het vaste lichaam aan de buffer aan.
2. Sluit de buis met druppelbuisje en GLB. Schud het een korte tijd. Wacht op 30 seconden.
3. Stijg GLB van geleverde buis op;
4. Vul alle buffers met opgeloste substanties in de beschermingsdekking.
5. Neem de Multitest langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer.
6. Wacht op lijnen om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Amfetamine 1000ng/Ml-Druggebruik Testuitrusting, Mini Stap Snelle Test

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
Amfetamine 1000ng/Ml-Druggebruik Testuitrusting, Mini Stap Snelle Test

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnen de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de steekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.


*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

Amfetamine 1000ng/Ml-Druggebruik Testuitrusting, Mini Stap Snelle Test

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de steekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.


Amfetamine 1000ng/Ml-Druggebruik Testuitrusting, Mini Stap Snelle Test

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)