China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Druggebruik het Comité van de Diagnosetest Uitrusting Acetaminophen 5000ng/Ml-Testpoeder

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dac-X14

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Poeder
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 5000ng/ml certificaat: CE

 

 

Druggebruik het Comité van de Diagnosetest Poeder van de de Gevoeligheids5000ng/ml Test van Uitrustingsacetaminophen het Geschikte en Hoge met Ce 

 

Toepassing:

 

Het snelle de Testcomité van Acetaminophen is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Acetaminophen een afgesneden 5000ng/ml.
Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden vermeld.

 

Beschrijving:  

 

Acetaminophen is één van de het meest meestal gebruikte drugs, nog is het ook een belangrijke oorzaak van ernstige leververwonding. Acetaminophen is de soortnaam van een drug in vele gemeenschappelijke producten over de toonbank van merknaam(otc), zoals Tylenol wordt gevonden, en Voorschrift (Rx) producten, zoals Vicodin en Percocet die. Acetaminophen is een belangrijke drug, en zijn doeltreffendheid in het verlichten van pijn en koorts is wijd gekend. In tegenstelling tot andere algemeen gebruikte drugs om pijn en koorts (b.v., naproxen de niet steroidalant ontstekingsdrugs (NSAIDs), zoals aspirin, ibuprofen, en), bij geadviseerde dosissen te verminderen acetaminophen veroorzaakt geen nadelige gevolgen, zoals maagongemak en het aftappen, en acetaminophen wordt beschouwd als veilig wanneer gebruikt volgens de richtingen op zijn OTC of Rx-etikettering. Nochtans, kan het nemen van meer dan het geadviseerde bedrag leverschade, zich van abnormaliteiten in de bloedonderzoeken van de leverfunctie, aan scherpe levermislukking uitstrekken, en zelfs dood veroorzaken die. Vele gevallen van overdosis worden door patiënten veroorzaakt die per ongeluk meer dan de geadviseerde dosis (d.w.z., 4 gram een dag) nemen een bepaald product, of door meer dan één product te nemen acetaminophen het bevatten (b.v., acetaminophen een OTC-product en Rx-drug het bevatten). De Acetaminophen-analyse bevat binnen het Snelle de Testcomité van ACE levert een positief resultaat op wanneer de ACE-concentratie 5000ng/ml overschrijdt.

 

Hoe te gebruiken?

Het testapparaat (in gesloten zakken) zouden, de steekproeven, en de controles aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan moeten worden gebracht het testen. Open geen zakken tot klaar om de analyse uit te voeren.
Verwijder het testapparaat uit zijn beschermende zak en etiketteer het apparaat met de identificatie of de controleetiket van de patiënt.
VOOR OPPERVLAKTEN
1.Wipe met het paneel over de oppervlakte waarin de drugs worden verwacht.
2. Stijg GLB van geleverde buis op;
3. Vul alle buffers vanaf de geleverde buis van buffer in de beschermingsdekking.
4. Neem de Multitest langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer
5. Wacht op lijnen om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Druggebruik het Comité van de Diagnosetest Uitrusting Acetaminophen 5000ng/Ml-Testpoeder

VOOR VASTE LICHAMEN
1. Open de buis en breng het vaste lichaam aan de buffer aan.
2. Sluit de buis met druppelbuisje en GLB. Schud het een korte tijd. Wacht op 30 seconden.
3. Stijg GLB van geleverde buis op;
4. Vul alle buffers met opgeloste substanties in de beschermingsdekking.
5. Neem de Multitest langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer.
6. Wacht op lijnen om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Druggebruik het Comité van de Diagnosetest Uitrusting Acetaminophen 5000ng/Ml-Testpoeder

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
Druggebruik het Comité van de Diagnosetest Uitrusting Acetaminophen 5000ng/Ml-Testpoeder

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnen de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de steekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.


*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

Druggebruik het Comité van de Diagnosetest Uitrusting Acetaminophen 5000ng/Ml-Testpoeder

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de steekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.


Druggebruik het Comité van de Diagnosetest Uitrusting Acetaminophen 5000ng/Ml-Testpoeder

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)