China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Druggebruik Van de Tramadoltml de Snelle Lezing Hoge Specificiteit van de Testuitrusting en Nauwkeurig

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Mondeling Vloeibaar Apparaat (dtm-802/dtm-803)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:Apparaat 25 (Cassette) /box
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Mondelinge vloeistof
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 30 ng/mL certificaat: CE

 

De mondelinge Vloeibare Geschikte Snelle Hoge Test van Tramadol (TML) - - Druggebruik Van de kwaliteits de Snelle Lezing Diagnose van Testuitrustingen met Ce

 

 

Toepassing en Beschrijving: 
 

Tramadol (TML) is een quasi-verdovend die pijnstillend middel in de behandeling van gematigde aan strenge pijn wordt gebruikt. Het is een synthetisch analogon van codeïne, maar heeft een lage bindende affiniteit aan de mu-opioid receptoren. De grote dosissen tramadol kunnen tolerantie en fysiologisch gebiedsdeel ontwikkelen en tot zijn misbruik leiden. Tramadol wordt uitgebreid gemetaboliseerd na mondeling beleid. Tramadol bevat binnen het Snelle de Testcomité van TML levert een positief resultaat op wanneer de TML-concentratie 30ng/ml overschrijdt.

 

 

Hoe te gebruiken?

 
Sta de de het testcassette, specimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen. Draag de donor op om eender wat in de mond met inbegrip van voedsel, drank, gom of tabaksproducten niet te plaatsen minstens 10 minuten voorafgaand aan inzameling.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder de collector uit de verzegelde zak en neem het sponseind van de collector in de mond op. Zwabber actief de binnenkant van de mond en de tong om mondelinge vloeistof voor een totaal van 3 minuten te verzamelen tot de spons volledig verzadigd wordt. Het zacht zal drukken van de spons tussen de tong en de tanden verzadiging bijstaan. Geen harde vlekken zouden op de spons moeten worden gevoeld wanneer verzadigd.
3. Verwijder de collector uit de mond. De plaats verzadigde mondelinge vloeibare collector in kamer en persspons volledig tegen de zeef om mondelinge vloeistof te verzamelen. Verwerp de collector. Breek GLB op de inzamelingsbuis die wordt gesloten.
4. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Schroef GLB-dekking van de inzamelingsbuis los. Keer de inzamelingsbuis om en breng 3 dalingen van mondelinge vloeistof (ongeveer 120 µL) goed in specimen van de testcassette over en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Plaats schroefdeksel op de inzamelingsbuis. Zie hieronder illustratie.
5. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Lees geen resultaten na 1 uur.
6. Pas de veiligheidsverbinding over schroefdeksel toe en verzend indien nodig naar het laboratorium voor bevestiging.

Druggebruik Van de Tramadoltml de Snelle Lezing Hoge Specificiteit van de Testuitrusting en Nauwkeurig
【DE AANWIJZINGEN VOOR APPARAAT GEBRUIKEN】
Sta het de het testapparaat, specimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen. Draag de donor op om eender wat in de mond met inbegrip van voedsel, drank, gom of tabaksproducten niet te plaatsen minstens 10 minuten voorafgaand aan inzameling.
1. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Stijg het apparaat GLB op en neem de absorberende wiek aan de mond op, zet het onder de tong om mondelinge vloeistof te verzamelen tot de controlelijn verschijnt.
3. Zet terug het apparaat GLB buiten de absorberende wiek en rijg testmidstream op een schone en niveauoppervlakte. Zie hieronder illustratie.
4. Lees resultaten 10 minuten. Lees geen resultaten na 1 uur.
Druggebruik Van de Tramadoltml de Snelle Lezing Hoge Specificiteit van de Testuitrusting en Nauwkeurig
 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen naar de vorige illustratie)
VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Marihuanaconcentratie onder het opspoorbare niveau van 20ng/ml is.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) kan afhankelijk van de concentratie van 9-THC (THC-ouder) huidig variëren in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als negatief moeten worden beschouwd.
POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het testgebied (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Marihuanaconcentratie boven het opspoorbare niveau van 30ng/ml is.
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testcassette onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.
 
 
 
 

Kat. Nr.ProductomschrijvingSpecimenFormaatUitrustingsgrootteSnijd afStatus
Dtm-802Van de Tramadol (TML) de Snelle Test CassetteMondelinge VloeistofCassette25 T30 ng/mL*Ce
Dtm-803Van de Tramadol (TML) het Snelle Test ApparaatMondelinge VloeistofApparaat25 T30 ng/mL*Ce

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)