China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Van het de Analysemateriaal van THC Geschikt Pathologisch Snel de Lezingsiso Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dth-p802/dth-803/dth-802

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Mondelinge vloeistof
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 20 ng/mL*, 50 ng/mL certificaat: CE

 

 Druggebruik Van THC de Mondelinge Vloeibare Geschikte Hoogte van Testuitrustingen - Diagnose van de kwaliteits de Snelle Lezing met Ce

 

 

Toepassing en Beschrijving:

 

De snelle Test van THC (Mondelinge vloeistof) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van  9-THC (THC-ouder) in menselijke mondelinge vloeistof bij een afgesneden concentratie van 20ng/ml.
Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrofotometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

AANWIJZINGEN VOOR CASSETTE

 
Sta de testcassette, mondelinge vloeibare collector, inzamelingskamer toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen. Draag de donor op om eender wat in de mond met inbegrip van voedsel, drank, gom of tabaksproducten niet te plaatsen minstens 10 minuten voorafgaand aan inzameling.
1. Steekproefextractie
① neem de mondelinge vloeibare collector uit de verzegelde zak en neem sponseind in de mond op. Zwabber actief de binnenkant van de mond minstens 3 minuten om mondelinge vloeistof te verzamelen tot de spons volledig verzadigd wordt. Druk zacht de spons tussen de tong en de tanden om verzadiging bij te staan. Geen harde vlekken zouden op de spons moeten worden gevoeld wanneer verzadigd. Nota: De volledige verzadiging van spons is zeer belangrijk om genoeg mondelinge vloeistof voor verwerking te krijgen. Anders, kunnen de valse of ongeldige resultaten worden waargenomen.
② neem de inzamelingskamer uit de verzegelde zak en hebben losgeschroeft het. Verwijder de mondelinge vloeistof verzadigde collector uit de mond en plaats het in de inzamelingskamer. De persspons volledig tegen de zeef om mondelinge vloeistof aan vrij te geven arrowed puntniveau en schroeft strak achter het dan. Verwerp de collector.
③ schud zacht de inzamelingskamer 10 seconden en verlaat het dan 10 minuten.

Van het de Analysemateriaal van THC Geschikt Pathologisch Snel de Lezingsiso Certificaat

2. Test Reactie
④ neem testcassette van verzegelde zak, plaats het op een schone en niveauoppervlakte.
⑤ opnieuw schud zacht de inzamelingskamer 10 seconden en breek het open uiteinde, keer het om en breng dan 3 dalingen van mondeling vloeibaar specimen (ongeveer 120 µL) goed in specimen van de testcassette over. Begin de tijdopnemer.
⑥ wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Lees geen resultaten na 15 minuten.
⑦ pas een veiligheidsverbinding over schroefdeksel van de inzamelingskamer toe en verzend indien nodig naar het laboratorium voor bevestiging.
 

 

 

Van het de Analysemateriaal van THC Geschikt Pathologisch Snel de Lezingsiso Certificaat

 

AANWIJZINGEN VOOR APPARATEN

 

Sta testmidstream, het specimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen. Draag de donor op om eender wat in de mond met inbegrip van voedsel, drank, gom of tabaksproducten niet te plaatsen minstens 10 minuten voorafgaand aan inzameling.
1. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Stijg het apparaat GLB op en neem de absorberende wiek aan de mond op, zet het onder de tong om mondelinge vloeistof te verzamelen tot de controlelijn verschijnt.
3. Zet terug het apparaat GLB buiten de absorberende wiek en rijg testmidstream op een schone en niveauoppervlakte. Zie hieronder illustratie.
4. Lees resultaten 10 minuten. Lees geen resultaten na 15 minuten.

Van het de Analysemateriaal van THC Geschikt Pathologisch Snel de Lezingsiso Certificaat

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen naar de vorige illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Marihuanaconcentratie onder het opspoorbare niveau van 20ng/ml is.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) kan afhankelijk van de concentratie van 9-THC (THC-ouder) huidig variëren in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als negatief moeten worden beschouwd.


POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het testgebied (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Marihuanaconcentratie boven het opspoorbare niveau van 30ng/ml is.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testcassette onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

 

 

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dth-P802 Van de marihuana (THC) Ouder Snelle de Testcassette Mondelinge Vloeistof Cassette 25 T 20 ng/mL*, 50 ng/mL Ce
Dth-802 Van de marihuana (THC) de Snelle Test Cassette Mondelinge Vloeistof Cassette 25 T 12 ng/mL, 20 ng/mL* Ce
Dth-803 Van de marihuana (THC) het Snelle Test Apparaat Mondelinge Vloeistof Apparaat 25 T 50 ng/mL* Ce
 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)