China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Synthetische Marihuanak2 Druggebruik Testuitrusting/Snelle Diagnostische testuitrustingen

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dsm-802/dsm-803

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:Cassette 25 (Apparaat) /box
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Mondelinge vloeistof
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 25 ng/ml certificaat: CE

 

De snelle Geschikte Synthetische Hoge Uitrustingen van AbuseTest van de Marihuana (K2) Mondelinge Vloeibare Drug - kwaliteitsdiagnose met Ce

 

 

Toepassing en Beschrijving:

 

De synthetische Marihuana of K2 zijn een psychoactief kruiden en chemisch product dat, wanneer verbruikt, de gevolgen van Marihuana nabootst. Het is bekendst door de merknamen K2 en het Kruid, allebei waarvan grotendeels zijn geworden genericized handelsmerken worden gebruikt om naar om het even welk synthetisch marihuanaproduct te verwijzen dat. De studies suggereren dat de synthetische marihuanaintoxicatie met scherpe psychose, het verergeren van eerder stabiele psychotische wanorde, wordt geassocieerd en ook de capaciteit kan hebben om een chronische psychotische wanorde (op lange termijn) onder kwetsbare individuen zoals die met een familiegeschiedenis van geestelijke ziekte teweeg te brengen.
De opgeheven niveaus van metabolites worden gevonden binnen uren na blootstelling en blijven opspoorbaar 72 uren na het roken (afhankelijk van gebruik/dosering).
Vanaf 1 Maart, zijn 2011, vijf cannabinoids, jwh-018, jwh-073, cp-47, jwh-200 en cannabicyclohexanol nu onwettig in de V.S. omdat deze substanties het potentieel hebben uiterst schadelijk te zijn en bijgevolg een dreigend gevaar aan de openbare veiligheid stellen.
De synthetische Cassette/Midstream van de Marihuana Snelle Test (Mondelinge Vloeistof) zijn een snelle Mondelinge Vloeibare onderzoekstest die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van synthetische marihuanametabolite in menselijke Mondelinge Vloeistof selectief te ontdekken. De synthetische Strook van de Marihuana Snelle Test (Mondelinge Vloeistof) levert een positief resultaat op wanneer synthetische marihuanametabolite in Mondelinge Vloeistof 25ng/mL overschrijdt.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de het testcassette, specimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen. Draag de donor op om eender wat in de mond met inbegrip van voedsel, drank, gom of tabaksproducten niet te plaatsen minstens 10 minuten voorafgaand aan inzameling.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder de collector uit de verzegelde zak en neem het sponseind van de collector in de mond op. Zwabber actief de binnenkant van de mond en de tong om mondelinge vloeistof voor een totaal van 3 minuten te verzamelen tot de spons volledig verzadigd wordt. Het zacht zal drukken van de spons tussen de tong en de tanden verzadiging bijstaan. Geen harde vlekken zouden op de spons moeten worden gevoeld wanneer verzadigd.
3. Verwijder de collector uit de mond. De plaats verzadigde mondelinge vloeibare collector in kamer en persspons volledig tegen de zeef om mondelinge vloeistof te verzamelen. Verwerp de collector. Breek GLB op de inzamelingsbuis die wordt gesloten.
4. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Schroef GLB-dekking van de inzamelingsbuis los. Keer de inzamelingsbuis om en breng 3 dalingen van mondelinge vloeistof (ongeveer 120 µL) goed in specimen van de testcassette over en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Plaats schroefdeksel op de inzamelingsbuis. Zie hieronder illustratie.
5. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Lees geen resultaten na 1 uur.
6. Pas de veiligheidsverbinding over schroefdeksel toe en verzend indien nodig naar het laboratorium voor bevestiging.

Synthetische Marihuanak2 Druggebruik Testuitrusting/Snelle Diagnostische testuitrustingen

【DE AANWIJZINGEN VOOR APPARAAT GEBRUIKEN】
Sta het de het testapparaat, specimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen. Draag de donor op om eender wat in de mond met inbegrip van voedsel, drank, gom of tabaksproducten niet te plaatsen minstens 10 minuten voorafgaand aan inzameling.
1. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Stijg het apparaat GLB op en neem de absorberende wiek aan de mond op, zet het onder de tong om mondelinge vloeistof te verzamelen tot de controlelijn verschijnt.
3. Zet terug het apparaat GLB buiten de absorberende wiek en rijg testmidstream op een schone en niveauoppervlakte. Zie hieronder illustratie.
4. Lees resultaten 10 minuten. Lees geen resultaten na 1 uur.

Synthetische Marihuanak2 Druggebruik Testuitrusting/Snelle Diagnostische testuitrustingen

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een negatief resultaat wijst erop dat de Synthetische Marihuanametabolite concentratie onder het opspoorbare niveau is (25ng/mL).


*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.


POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een positief resultaat wijst erop dat de Synthetische Marihuanametabolite concentratie het opspoorbare niveau overschrijdt (25ng/mL).


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dsm-802 Cassette de synthetische van de Marihuana (K2) Snelle Test Mondelinge Vloeistof Cassette 25 T 25 ng/mL* Ce
Dsm-803 Apparaat het synthetische van de Marihuana (K2) Snelle Test Mondelinge Vloeistof Apparaat 25 T 25 ng/mL* Ce
 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)