China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Geschikte Druggebruik Van Methylenedioxypyrovalerone MDPV Goedgekeurde Testuitrusting ISO13485

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dmdp-802/dmdp-803

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:Cassette 25 (Apparaat) /box
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Mondelinge vloeistof
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 300 ng/ml certificaat: CE

 

Geschikte en Nauwkeurige Mondelinge Vloeibare Druggebruik Van Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) de Testuitrustingen van de Diagnose Snelle Lezing met Ce

 

 

Toepassing en Beschrijving

 

3, methylenedioxypyrovalerone 4 (MDPV) zijn een psychoactieve recreatieve drug met stimulanseigenschappen die als norepinephrine-dopamine reuptake inhibitor (NDRI) dienst doet. Het werd eerst ontwikkeld in de jaren '60 door een team in Boehringer Ingelheim. MDPV bleef een duistere stimulans tot rond 2004 toen het naar verluidt als ontwerperdrug werd verkocht.
MDPV is methylenedioxy ring-gesubstitueerd analogon 3,4 van samenstellingspyrovalerone, dat in de jaren '60 wordt ontwikkeld, die voor de behandeling van chronische moeheid en als anorexie, maar veroorzaakte problemen van misbruik en afhankelijkheid is gebruikt.
De snelle de Testcassette van MDPV (Mondelinge Vloeistof) is een snelle mondelinge vloeibare onderzoekstest die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van 3, methylenedioxypyrovalerone 4 in mondelinge vloeistof selectief te ontdekken. De snelle de Testcassette/Midstream van MDPV (Mondelinge Vloeistof) leveren een positief resultaat op wanneer methylenedioxypyrovalerone 3,4 in mondelinge vloeistof 300ng/ml overschrijdt.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de het testcassette, specimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen. Draag de donor op om eender wat in de mond met inbegrip van voedsel, drank, gom of tabaksproducten niet te plaatsen minstens 10 minuten voorafgaand aan inzameling.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder de collector uit de verzegelde zak en neem het sponseind van de collector in de mond op. Zwabber actief de binnenkant van de mond en de tong om mondelinge vloeistof voor een totaal van 3 minuten te verzamelen tot de spons volledig verzadigd wordt. Het zacht zal drukken van de spons tussen de tong en de tanden verzadiging bijstaan. Geen harde vlekken zouden op de spons moeten worden gevoeld wanneer verzadigd.
3. Verwijder de collector uit de mond. De plaats verzadigde mondelinge vloeibare collector in kamer en persspons volledig tegen de zeef om mondelinge vloeistof te verzamelen. Verwerp de collector. Breek GLB dat op de inzamelingsbuis wordt gesloten.
4. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Schroef GLB-dekking van de inzamelingsbuis los. Keer de inzamelingsbuis om en breng 3 dalingen van mondelinge vloeistof (ongeveer 120 µL) goed in specimen van de testcassette over en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Plaats schroefdeksel op de inzamelingsbuis. Zie hieronder illustratie.
5. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Lees geen resultaten na 1 uur.
6. Pas de veiligheidsverbinding over schroefdeksel toe en verzend indien nodig naar het laboratorium voor bevestiging.

Geschikte Druggebruik Van Methylenedioxypyrovalerone MDPV Goedgekeurde Testuitrusting ISO13485

【DE AANWIJZINGEN VOOR APPARAAT GEBRUIKEN】
Sta het de het testapparaat, specimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen. Draag de donor op om eender wat in de mond met inbegrip van voedsel, drank, gom of tabaksproducten niet te plaatsen minstens 10 minuten voorafgaand aan inzameling.
1. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Stijg het apparaat GLB op en neem de absorberende wiek aan de mond op, zet het onder de tong om mondelinge vloeistof te verzamelen tot de controlelijn verschijnt.
3. Zet terug het apparaat GLB buiten de absorberende wiek en rijg testmidstream op een schone en niveauoppervlakte. Zie hieronder illustratie.
4. Lees resultaten 10 minuten. Lees geen resultaten na 15 minuten.

Geschikte Druggebruik Van Methylenedioxypyrovalerone MDPV Goedgekeurde Testuitrusting ISO13485

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een negatief resultaat wijst erop dat de Synthetische Marihuanametabolite concentratie onder het opspoorbare niveau (25ng/mL) is.


*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.


POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een positief resultaat wijst erop dat concentratie de van Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) het opspoorbare niveau (300 ng/mL) overschrijdt.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dmdp-802 Van de Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) de Snelle Test Cassette Mondelinge Vloeistof Cassette 25 T 300 ng/mL* Ce
Dmdp-803 Van de Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) het Snelle Test Apparaat Mondelinge Vloeistof Apparaat 25 T 300 ng/mL* Ce

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)