China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Snelle Geschikte Enige de Teststrook van de Marihuanathc THC Urine/Drug van de Uitrusting van de Misbruiktest

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dth-101/dth-102/dth-114

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:40 Tests/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 25 ng/mL, 20 ng/mL, 50 ng/mL*, 150 ng/mL, 300 ng/mL certificaat: CE

 

De snelle Geschikte Hoge Uitrustingen van de Drugabusetest van de Marihuana (THC) Urine - kwaliteitsdiagnose met Ce

 

 

Toepassing en Beschrijving:

 

THC (∆9-tetrahydrocannabinol) is het primaire actieve ingrediënt in cannabinoids (Marihuana). Wanneer gerookt of mondeling beheerd, het euforische gevolgen veroorzaakt. De gebruikers hebben geheugen op korte termijn en het vertraagde leren geschaad. De gebruikers kunnen voorbijgaande episoden van verwarring en bezorgdheid ook ervaren. Het vrij zware gebruik op lange termijn kan met gedragswanorde worden geassocieerd. Het piekeffect van rokende Marihuana komt in 20-30 minuten voor en de duur is 90-120 minuten na één sigaret. De opgeheven niveaus van urinemetabolites worden gevonden binnen uren na blootstelling en blijven opspoorbaar 3-10 dagen na het roken. Belangrijkste die metabolite in de urine wordt afgescheiden is noch-∆9-tetrahydrocannabinol-9-carboxylic zuur 11 (∆9-thc-COOH).

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Snelle Geschikte Enige de Teststrook van de Marihuanathc THC Urine/Drug van de Uitrusting van de Misbruiktest

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Snelle Geschikte Enige de Teststrook van de Marihuanathc THC Urine/Drug van de Uitrusting van de Misbruiktest

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Snelle Geschikte Enige de Teststrook van de Marihuanathc THC Urine/Drug van de Uitrusting van de Misbruiktest

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een negatief resultaat wijst erop dat de Marihuana (THC) concentratie onder het opspoorbare niveau (25ng/mL) is.


*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.


POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een positief resultaat wijst erop dat de Marihuana (THC) concentratie het opspoorbare niveau (25ng/mL) overschrijdt.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dth-102 Van de marihuana (THC) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 25 ng/mL, 20 ng/mL, 50 ng/mL*, 150 ng/mL, 300 ng/mL CE/FDA
Dth-114 Van de marihuana (THC) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T CE/FDA
Dth-101 Van de marihuana (THC) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T CE/FDA

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)